H RiRi σου μαθαίνει να φοράς σωστά το concealer της

Ένα προϊόν που κέρδισε θετικότατες κριτικές.
H RiRi σου μαθαίνει να φοράς σωστά το concealer της

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Πολύ σωστά διάβασες. Μπορεί η Rihanna να μας ξεσηκώνει με τα hits της όμως όπως αποδεικνύεται έχει εξελιχθεί σε ικανότατη beauty expert.

Η 30χρονη star έχει κάνει εδώ και χρόνια γνωστή την αγάπη της για το μακιγιάζ, έχοντας χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως beauty junkie.

Για του λόγου το αληθές, η ίδια λάνσαρε πριν από περίπου ένα χρόνο τη δική της σειρά μακιγιάζ Fenty Beauty που μάλιστα φέρει το επίθετό της. Η εταιρεία της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο χάρη στα εκπληκτικά της προϊόντα, με την ίδια να βλέπει τις μετοχές της να αυξάνονται συνεχώς.

View this post on Instagram

50 shades bih. ?????????? #PROFILTRCONCEALER @fentybeauty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Με αφορμή το λανσάρισμα των 50 αποχρώσεων του best-selling concealer της Profiltr η δημοφιλής τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο που μας δείχνει τον τρόπο που εκείνη το εφαρμόζει επάνω της.

Όπως βλέπουμε, απλώνει το προϊόν με το δικό του ειδικό πινέλο blending και το σβήνει αρκετά με ανοδική πορεία για να καταφέρει να κάνει πιο ξεκάθαρη τη γραμμή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Χαρακτηρίζει το προϊόν ως «γάλα» για τον τρόπο που απλώνεται στην επιδερμίδα. Ύστερα λέει πως ενώ έχει matte αποτέλεσμα, χάρη στην ειδική του φόρμουλα το concealer δε κάνει ποτέ γραμμές ,ούτε σπάει κάτω από τα μάτια.

Τέλος, για definition περνάει λίγο από ότι έμεινε στο πινέλο κάτω από τα φρύδια.

Παρακολούθησε και εσύ το παρακάτω βίντεο και… κλέψε όλα τα μυστικά της για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.