50 shades of… concealer! To no1 μυστικό για να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους

Και πώς να γλιτώσεις από το panda effect.
50 shades of... concealer! To no1 μυστικό για να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Σαφώς όταν κάνεις το μακιγιάζ σου εστιάζεις στα μάτια. Η αλήθεια είναι πως αν δε κάνεις μια σωστή βάση το υπόλοιπο μακιγιάζ υστερεί. Τι πιο σημαντικό, λοιπόν, από τα καθαρά και φωτεινά μάτια;

Ναι καλά κατάλαβες, αναφέρομαι στο αγαπημένο concealer.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να χρησιμοποιούν ανοιχτότερο concealer νομίζοντας πως θα καλύψουν τους κύκλους και θα φωτίσουν τα μάτια τους.

Μέγα λάθος γιατί στην πραγματικότητα καταλήγουν με το εφέ του… panda, δηλαδή με γκρι κύκλους.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω τον τρόπο για να εξαφανίζεις τους κύκλους και τα σημάδια κούρασης από τα μάτια σου, χωρίς να καταστρέψεις το μακιγιάζ σου με το λάθος προϊόν.

Κρατάς σημειώσεις;

Χρειάζεσαι πρώτα ένα προϊόν corrector σε πορτοκαλί απόχρωση και έπειτα το concealer μισό τόνο ανοιχτότερο από την επιδερμίδα σου.

Πολλά brands έχουν περιορισμένο αριθμό concealers. Τα καλά νέα λοιπόν είναι πως η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna που έχει λανσάρει το beauty brand της με την επωνυμία Fenty Beauty ανακοίνωσε την κυκλοφορία 50 αποχρώσεων στο best-selling concealer της με την ονομασία Profiltr.

Πρόκειται για ένα κρεμώδες προϊόν που δεν σπάει στις λεπτές γραμμές των ματιών και υπόσχεται να καλύψει ατέλειες, μαύρους κύκλους ακόμα και σπυράκια.

Τώρα με 50 αποχρώσεις, σίγουρα ξέρεις που να ψάξεις να βρεις το σωστό χρώμα για τις δικές σου ανάγκες!