Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Το ανδρόγυνο look στα μαλλιά της μας έβαλε ιδέες

Αν σκέφτεσαι να τολμήσεις το κοντό, πρέπει να δεις την ιδέα της όμορφης Πηνελόπης.
Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Το ανδρόγυνο look στα μαλλιά της μας έβαλε ιδέες
instagram/penelopeanastasopoulou

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι από τις γυναίκες που ανέκαθεν τολμούσαν τις αλλαγές στην εικόνα τους, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στους πειραματισμούς στα μαλλιά της.

Η όμορφη ηθοποιός έχει κάνει τα μαλλιά της ξανθά, καστανά, ροζ, έχει ξυρίσει την μια πλευρά και έχει τολμήσει το πιο έντονο κόκκινο που έχουμε δει ποτέ στον μαγικό κόσμο της ελληνικής showbiz.

Έχει, μάλιστα, καταφέρει να της πηγαίνουν όλα και κάθε φορά που την αντικρίζουμε με κάποιο νέο look ορκιζόμαστε πως είναι εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο. Μέχρι να δούμε το επόμενο.

Αυτή τη φορά όμως, μπορούμε να πούμε πως ξεπέρασε τον εαυτό της, φτάνοντας το style της εκεί που λίγες γυναίκες τολμούν να το φτάσουν.

Τι έκανε;

Αντί να βάψει τα μαλλιά της σε έναν περίεργο τόνο -όπως συνηθίζει-, επέλεξε να κόψει ένα κοντό pixie αγορέ, που με το που το είδαμε, το ερωτευτήκαμε.

Για πάρε μια ιδέα…

Εκτός από βολικό και στυλάτο, είναι και πολύ sexy. Το συγκεκριμένο κούρεμα θα το δούμε πολύ το φθινόπωρο και αν στο μυαλό σου έχεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή, σκέψου το καλά.

Από εμάς είναι ένα τεράστιο «ΝΑΙ». Και στο υπέροχο κούρεμα και στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου που δημιουργεί τάσεις τόσο εύκολα και απλά, όσο μας αφήνει να τη χαζεύουμε.