Τρεις αγαπημένες stars που φημίζονται για τα ιδιαίτερα φρύδια τους (για να παίρνεις ιδέες)

Κλέψε ιδέες.
Τρεις αγαπημένες stars που φημίζονται για τα ιδιαίτερα φρύδια τους (για να παίρνεις ιδέες)
Dior/Cara Delevingne

Λένε πως τα φρύδια είναι το κερασάκι στην τούρτα κάθε προσώπου. Το στοιχείο εκείνο που μπορεί να απογειώσει ή να χαντακώσει ένα πρόσωπο και ένα μακιγιάζ ταυτόχρονα.

Οι μόδες στα φρύδια αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς και θα το έχεις παρατηρήσει και από τις παλιές φωτογραφίες σου. Τις προηγούμενες δεκαετίες τα φρύδια έπρεπε να είναι λεπτά και πολύ μακριά το ένα από το άλλο.

Αντίθετα, όπως παρατηρείς τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει, με τα πυκνά και τοξοτά φρύδια να είναι η απόλυτη τάση στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παρακάτω θα δεις τις τρεις stars που το όνομα τους έχει ταυτιστεί άρρηκτα με τα φρύδια τους, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Cara Delevingne

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Η καλλονή Cara Delevingne προτιμά τα φυσικά φρύδια, είτε είναι μελαχρινή, είτε είναι ακόμα και ξανθιά. Αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά της χαρτιά και σύμφωνα με εκείνη ένας από τους λόγους που την προτιμούν και την κλείνουν για δουλειές οι φωτογράφοι.

Δεν θα διαφωνήσουμε.

Emily Rataikowski

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

H Emily Ratajkowski φημίζεται -εκτός όλων των άλλων- και για τα υπέροχα τοξοτά της φρύδια, τα οποία σε συνδυασμό με τα αμυγδαλωτά της μάτια, κάνουν το αποτέλεσμα συγκλονιστικό.

Emilia Clarke

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

H αγαπημένη ηθοποιός έχει φυσικά φρύδια και όταν ρωτήθηκε για αυτά είπε πως είναι ο κυριότερος λόγος που βγαίνει ωραία στις selfies.

Μήπως να αφήσεις κάτω το τσιμπιδάκι;