Έλενα Παπαρίζου | Θα χρειαστείς μόνο 10′ για να πετύχεις το απόλυτα καλοκαιρινό μακιγιάζ της

Φόρος τιμής στις bronze καλοκαιρινές βραδιές.
Έλενα Παπαρίζου | Θα χρειαστείς μόνο 10' για να πετύχεις το απόλυτα καλοκαιρινό μακιγιάζ της
instagram/helenapaparizouofficial

Ο λαμπερός κόσμος του μακιγιάζ δεν υπόκειται σε περιορισμούς τόσο ως προς τις τεχνικές, όσο και ως προς τους χρωματικούς συνδυασμούς, ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι άγραφοι νόμοι, οι οποίοι μυρίζουν καλοκαίρι!

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και το μακιγιάζ, με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου ομόρφυνε (κι άλλο) τις οθόνες των ακολούθων της στο Instagram.

Εντυπωσιακή, μαυρισμένη αλλά κυρίως φωτεινή!

Αν σου φαίνεται πολύ δύσκολο για να επιτευχθεί από χέρια μη επαγγελματία, τα παρακάτω βήματα θα σου αλλάξουν γνώμη…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Βάση

Έφτασε η περίοδος όπου το foundation σου πρέπει να σκουρύνει κατά έναν, τουλάχιστον τόνο, ενώ στη συνέχεια η bronzing powder θα πρέπει να φορεθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Προτίμησε το make up  να έχει αποτέλεσμα λάμψης και όχι ματ.

Μάτια

Μια παλέτα με nude και χρυσαφένιες αποχρώσεις είναι ιδανική ώστε να ξεκινήσεις με την πλέον φωτεινή στην εσωτερική γωνία και όσο προχωράς προς την εξωτερική να προσθέτεις στη σειρά τις υπόλοιπες σκούρες, καθώς στο τέλος με ένα πέρασμα πινέλου να τις σβήσεις ομοιόμορφα όλες μαζί.

Λίγο πριν βάλεις το eyeliner και τη mascara χάρισε ένα touch από τη πιο λαμπερή χρυσή απόχρωση στο κέντρο του ματιού. Τέλος, δώσε ένταση στο βλέμμα με μαύρο μολύβι στην κάτω πλευρά του ματιού, εσωτερικά και εξωτερικά.

Το παρακάτω βίντεο για eye blending θα σου λύσει τα χέρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style (@style)

Χείλη

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Nude gloss το οποίο, όμως να έχει σομόν βάση και καθόλου ροζ. Όσο για το περίγραμμα που πρέπει να προηγηθεί, οι γήινοι τόνοι θα πρέπει να πάρουν τα ηνία με ζεστή προδιάθεση.

Pampering

Λίγο πριν ατενίσεις την τελική θέα στον καθρέφτη πιάσε ξανά το bronzer σου, άπλωσε μια πινελιά σαν χάδι στο κόκκαλο του ματιού κάτω από τα φρύδια και δείξε επιμονή στο contouring, ώστε να ακολουθήσει η πούδρα λάμψης στα ζυγωματικά, τα μήλα, το κέντρο της μύτης και την πάνω πλευρά των χειλιών σου.

Λίγες δοκιμές θα σε προετοιμάσουν για να είσαι έτοιμη μέσα σε 10 μόλις λεπτά!