Μηπως ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με τις box πλεξούδες της Kim Kardashian;

Ο καύσωνας είναι η απόλυτη ευκαιρία να πειραματιστείς.
Μηπως ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με τις box πλεξούδες της Kim Kardashian;
instagram/kimkardashian

Καμία γυναίκα δεν αντέχει να πέφτουν τα μαλλιά της στον αυχένα της τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, με τις περισσότερες από εμάς να καταλήγουμε με μία πρόχειρη αλογοουρά, η οποία μόνο κολακευτική δεν είναι.

Oops!

Τι θα έλεγες αυτό να αλλάξει επιτέλους;

Η αλήθεια είναι πως καμία από εμάς δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στις box πλεξούδες που είχε λανσάρει η Kim Kardashian, μιας και ταιριάζουν σε όλες μας και δίνουν απαράμιλλο style, γι’ αυτό και ήρθε η ώρα να μάθουμε να τις φτιάχνουμε μόνες μας και να τις ευχαριστηθούμε στο έπακρο αυτό το καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

H hair stylist της Kim Kardashian έδωσε την μαγική «συνταγή» των πανέμορφων braids που  θέλουμε όλες να έχουμε και τα βήματα είναι πολύ απλά.

Πάμε να τα δούμε;

  1. Κάνε μια ίσια χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού σου.
  2. Πλέξε τα μαλλιά σου, όχι όμως κάνοντας την κλασική γαλλική πλεξούδα, αλλά τη dutch braid. Η διαφορά; Αντί να βάζεις την μία τούφα πάνω από την άλλη, τη βάζεις από κάτω. Κατά τα άλλα, όπως και στη γαλλική, παίρνεις μαλλιά από το πλάι μέχρι να φτάσεις στη βάση του κεφαλιού και πλέκεις όσο πιο σφιχτά μπορείς.
  3. Δέσε με διάφανα λαστιχάκια σιλικόνης και αν έχεις φύτρες ψέκασε μία παλιά οδοντόβουρτσα με λακ και χτένισέ τες με προσοχή.

Είναι αλήθεια! Είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι φανταζόσουν και από ό,τι πιθανόν πιστεύεις τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Και μία δοκιμή θα σε πείσει.