Μεταμορφώσου βήμα-βήμα σε Khloe Kardashian με την @makeupbyevelin

Όλα είναι θέμα τεχνικής.
Μεταμορφώσου βήμα-βήμα σε Khloe Kardashian με την @makeupbyevelin
instagram/khloekardashian

Λένε ότι το μακιγιάζ κάνει θαύματα, εμείς, πάλι, λέμε ότι μπορεί να κάνει πραγματικότητα κάθε επιθυμία ως προς την εμφάνισή σου. Αισθησιακά ζυγωματικά, θεληματικό πιγούνι, γαλλική μυτούλα, σχιστά μάτια ή λαμπερή επιδερμίδα, τώρα μπορείς να τα έχεις όλα με μια μόνο πινελιά!

Αυτό είχε στο μυαλό της και η γνωστή στον κόσμο του Instagram, make-up expert Evelin, η οποία στα βίντεο με τα μαθήματα μακιγιάζ που παραδίδει, μεταμορφώνειτον εαυτό της σε μεγάλα αστέρια της showbiz, αφήνοντας τους ακόλουθούς της με το στόμα ανοιχτό, αλλά και παρακινώντας τους να δοκιμάσουν τα make up skills τους στο σπίτι.

Αυτήν την φορά ξεπέρασε τον εαυτό της, μιμούμενη το μακιγιάζ της Khloe Kardashian.

Οι λεπτομέρειες στις γωνίες του προσώπου μέσα από το contouring, το οποίο ολόκληρη η δημοφιλής οικογένεια λατρεύει, αλλά και τα χαρακτηριστικά φρύδια της αποτέλεσαν το κερασάκι στην τούρτα και το τελικό δημιούργημα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από το πρωτότυπο.

Τώρα μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις τα βήματα και να αντιληφθείς ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο στον λαμπερό χώρο του make up!

Πιάσε πινέλα, μπογιές, παιχνίδια και ξεκίνα το απόλυτο transformation που θα σου μάθει πολλά χρήσιμα για την καθημερινότητα beauty tips.

Το παρακάτω βίντεο θα λύσει κάθε σου απορία…