Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και μας δελεάζει για #makeupfree διακοπές

Σε mood διακοπών...
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και μας δελεάζει για #makeupfree διακοπές
instagram/ilianapapageorgiou

Μόλις η μικρή παύση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας ξεκινήσει και οι διακοπές μας αρχίσουν, η χαλαρωτική διάθεση αλλά και η φυσικότητα παίρνουν τη σκυτάλη σε μια περίοδο για την οποία ανυπομονούσαμε για έναν ολόκληρο χρόνο.

Αυτό πρέπει να σκέφτηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, αυτήν τη φορά make-up free.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως το γνωστό μοντέλο δε μας ξάφνιασε ιδιαίτερα, αφού δε χάνει ευκαιρία να προβάλει την αγάπη του για την απλότητα. Ωστόσο, το γυμvό της δέρμα σίγουρα μας εντυπωσίασε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Νυσταγμένη αλλά ξεκούραστη, χουζουρεύει ακόμα στο κρεβάτι της έχοντας στην αγκαλιά της ένα λευκό μαξιλάρι. Οι ακτίνες του ήλιου, από την άλλη, φωτίζουν ακόμα περισσότερο το πρόσωπό της, το οποίο λάμπει από υγεία. Όσο για το χαμόγελό της; Εκείνο έρχεται να προστεθεί στην ομορφιά της ίδιας με το holiday mood να δεσπόζει ιδίως στο χασμουρητό της δεύτερης φωτογραφίας.

Τελικά, η μόδα που μας θέλει ακόμα πιο όμορφες μακριά από τα φίλτρα του μακιγιάζ, μας απαλλάσσει από τα κόμπλεξ και μας κάνει να εκτιμούμε αλλά και να αγαπάμε τον πιο αυθεντικό μας εαυτό.

Όπως ακριβώς και η Ηλιάνα.