Ariana Grande | Πώς να φτιάξεις το χαρακτηριστικό ponytail της μέσα σε 5 λεπτά

Για... «grande» εμφανίσεις.
Ariana Grande: Αποχωρίστηκε τα πλούσια μαλλιά της και αποτελεί έμπνευση

Άκρως κοριτσίστικο, ρομαντικό και όμορφο. Αυτό είναι το look της Ariana Grande, η οποία, χαρακτηριστικά, εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, σχεδόν πάντα, με μαζεμένα μαλλιά.

Κι όμως, η διάσημη τραγουδίστρια δείχνει πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ponytails και τα πιασίματα, μένοντας πιστή στις στυλιστικές επιλογές των μαλλιών της.

Κατά κοινή παραδοχή, όμως, πρόκειται για ένα styling  που της ταιριάζει άψογα, αφού επικεντρώνει κάθε βλέμμα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, ιδίως τα μεγάλα, σχιστά μάτια της.

Η άνεση, ο αέρας αλλά και η διαφορετικότητα από τη ρουτίνα που έχεις συνηθίσει, αποτελούν σημαντικούς λόγους για να το δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι! Ναι, όταν ο ήλιος θα ανεβάζει τη θερμοκρασία ολόκληρου του σώματός σου, θα ήταν προτιμότερο να μην «κουβαλάς» και τα μακριά μαλλιά σου.

Ποια η ιδιαιτερότητά του και πώς να το δημιουργήσεις μόνη σου και σε 5 μόλις λεπτά;

Εκείνο που κάνει τη συγκεκριμένη κοτσίδα να ξεχωρίζει είναι ότι το μπροστινό μέρος δεν είναι αυστηρά πίσω, αφήνοντας το κούτελο γυμνό. Ιδανική λύση για όσες νιώθουν ότι η έκταση τους στην περιοχή αυτή είναι μεγαλύτερη, καθώς η χαριτωμένη χωρίστρα στο πλάι θα τις δικαιώσει.

Μετά το λούσιμο ίσιωσε και χτένισε καλά τα μαλλιά σου, ώστε να μην έχουν κόμπους και να μη φριζάρουν. Στη συνέχεια κάνε ορατή τη χωρίστρα στο πλάι, αναδεικνύοντας όποια πλευρά θεωρείς ότι σε κολακεύει περισσότερο.

Λίγο πριν το νέο look σου είναι έτοιμο, πιάσε μια ψηλή κοτσίδα τα μαλλιά σου, αφήνοντας ελεύθερη μια λεπτή, μπροστινή τούφα. Τέλος, χτένισέ την, αγκαλιάζοντας κατά μήκος τις ρίζες των μαλλιών σου και με ένα μικρό τσιμπιδάκι ένωσέ την με την πίσω πλευρά της αλογοουράς.

Extra Tip: Για πιο λαμπερό αποτέλεσμα πέρασε το τέλος της με μια μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας.