Believe me: The Abduction of Lisa Mcvey | Η πιο σοκαριστική ταινία που θα βρεις αυτή τη στιγμή το Netflix

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.
Believe me: The Abduction of Lisa Mcvey | Η πιο σοκαριστική ταινία που θα βρεις αυτή τη στιγμή το Netflix
Netflix

Οι σειρές ή οι ταινίες που συνήθως θα σου συστήσει κάποιος να δεις στο Netflix, είναι οι πιο διάσημες, οι πιο δημοφιλείς και οι πιο ανάλαφρες. Αυτό δεν θα συμβεί παρακάτω, μιας και η πρότασή μας αυτή τη φορά αφορά στη συγκλονιστική ιστορία ζωής μιας έφηβης που βιάστηκε, αλλά κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια ενός serial killer.

Η ταινία μέσα σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες, αφηγείται την συνταρακτική ζωή ενός 17χρονου πανέξυπνου κοριτσιού, της Λίζα ΜακΒέι, η οποία το 1984 απήχθη από τον διαβόητο δολοφόνο Μπόμπι Τζο Λονγκ ο οποίος την βίαζε επί 26 ώρες.

Ο ίδιος, πριν από την Λίζα ΜακΒέι είχε κακοποιήσει και στη συνέχεια δολοφονήσει ακόμα 10 γυναίκες, χωρίς να έχει καταφέρει να τον εντοπίσει η αστυνομία. Κάθε στοιχείο εξαφανιζόταν, μιας και καμία γυναίκα δεν κατάφερε να του ξεφύγει ποτέ από τα χέρια του ζωντανή. Μόνο η Λίζα.

Το πιο συγκλονιστικό κομμάτι της ταινίας, αφορά στην δυσπιστία με την οποία αντιμετώπισαν την ιστορία της τόσο η νοσηρή οικογένειά της, όσο και οι Αρχές, όταν εκείνη τους εκμυστηρεύτηκε το τι είχε βιώσει.

Έπεσε θύμα απαγωγής, βιάστηκε, κινδύνευσε να πεθάνει και με το κοφτερό μυαλό της μπόρεσε να τη βοηθήσει να επιβιώσει, αλλά και να οδηγήσει την αστυνομία στα ίχνη του βασανιστή της.

Αν αγαπάς τις πραγματικές ιστορίες και θέλεις να δεις κάτι πολύ δυνατό, το οποίο βέβαια θα σε σοκάρει, η απαγωγή της Λίζα ΜακΒέι ενδείκνυται.

Σίγουρα πρόκειται για μια ταινία που δεν πρόκειται να σε αφήσει αδιάφορη.