Τρεις αθεράπευτα ρομαντικές ταινίες για να δεις μαζί του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι επιλογές μας φέτος θα περιοριστούν στις ταινίες, οπότε ας το κάνουμε σωστά.
Τρεις αθεράπευτα ρομαντικές ταινίες για να δεις μαζί του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και φέτος τη ζούμε εντελώς διαφορετικά. Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που γιορτάζουν κάθε χρόνο με τις συντρόφους τους την ιδιαίτερη και άκρως ερωτική ημέρα σε εστιατόρια, μπαράκια και ρομαντικές εξορμήσεις, σου έχουμε τη λύση.

Η καραντίνα δεν θα μας κάνει να αγνοήσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο. Ένα δείπνο και μια ωραία ταινία είναι σίγουρα η πιο καλή επιλογή που μπορείς να κάνεις. Το δείπνο θα το ετοιμάσεις εσύ, τα υπόλοιπα άστα πάνω μας.

Εδώ θα σου παρουσιάσουμε τις τρεις ρομαντικές ταινίες που όλες αγαπάμε, για να τις δείτε μαζί και να «μελώσετε».

Για πάρε μια ιδέα…

To Ημερολόγιο

Την έχεις δει δεκάδες φορές, αλλά αν δεν την έχει δει ο σύντροφός σου, πρέπει να τη δείτε και μαζί. Η πιο γλυκιά και συγκινητική ιστορία του κινηματογράφου διαχρονικά, μας διδάσκει πως η αγάπη στο τέλος νικά τα πάντα.

Θα συγκινηθείτε, θα χαμογελάσετε και θα μείνετε με τη γλυκιά σκέψη της αιωνιότητας του έρωτα. Είναι ωραίο που και που να διώχνουμε τον κυνισμό, σωστά;

A star is born

Πριν 2 χρόνια ολόκληρο το Hollywood βούηξε για το «A star is born», περισσότερο βέβαια για την φημολογούμενη σχέση του Bradley Cooper και της Lady Gaga, παρά για την ουσία στην ταινία.

Κατά τη γνώμη μας, αδίκως αυτή η κλασική ρομαντική ταινία δεν απέσπασε ιδιαίτερα καλές κριτικές, μιας και πρόκειται για ένα βαθιά συναισθηματικό φιλμ αγάπης. Όπως και να έχει, αν δεν την έχεις δει, η μέρα των ερωτευμένων ενδείκνυται.

500 days of summer

Στους τίτλους αρχής η ταινία μας ενημερώνει πως δεν πρόκειται για μια «ταινία αγάπης», αλλά για μια «ταινία για την αγάπη».

Όταν ο Tom γνωρίζει την Summer προσπαθεί πολύ να την κερδίσει, μιας και την ερωτεύεται παράφορα. Όλο το ταξίδι προς τον έρωτα ειναι μαγικό, γλυκό και αστείο. Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί που ξεχωρίζει για το χιούμορ της.

Λίγο μελό το θέλουμε τέτοια μέρα. Καλή διασκέδαση λοιπόν…