Τρεις άκρως γυναικείες και συγκινητικές ταινίες για να λιώσεις το Σαββατοκύριακο

Τρεις ταινίες για να δεις αποκλειστικά αν είσαι single.
Τρεις άκρως γυναικείες και συγκινητικές ταινίες για να λιώσεις το Σαββατοκύριακο

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Όσο διαρκεί η καραντίνα έχουμε… λιώσει να παρακολουθούμε σειρές και ταινίες και αυτό φαίνεται πως δεν θα σταματήσει σύντομα.

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να πεθαίνεις να βλέπεις τις νέες αστυνομικές σειρές ή τις κλασικές περιπέτειες, όμως καμιά φορά έχεις ανάγκη για κάτι λίγο πιο ρομαντικό και συγκινητικό.

Σου προτείνουμε, λοιπόν, τρεις ταινίες μόνο για κορίτσια που θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου και να κλάψεις και από συγκίνηση. Αυτά καλό είναι να τα αφήνουμε ελεύθερα.

Αν νιώθεις πως οι επόμενες μέρες είναι αφιερωμένες στην πιο γλυκιά εκδοχή σου, ιδού οι ταινίες που πρέπει να δεις:

Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα: Παντοτινά δική σου

Μια γλυκιά κομεντί, έξυπνη και με χιούμορ μας περιγράφει όλα τα συναισθήματα ενός έφηβου κοριτσιού λίγο πριν αποφοιτήσει και πάρει το δρόμο της για το κολλέγιο.

Θα πρέπει να μείνει πιστή στο πλάνο των κοινών σπουδών με το αγόρι της ή να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής της και να φύγει μόνη της, αρπάζοντας την καλύτερη ευκαιρία; Θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να θυμηθείς τα πρώτα ρομαντικά καρδιοχτύπια.

Το λάθος αστέρι

Μια ταινία που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία και το ακραίο δράμα, με έντονες στιγμές που θα σου φέρουν δάκρια στα μάτια για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Δυο καρκινοπαθείς έφηβοι συναντιούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους, ερωτεύονται παράφορα και γίνονται αχώριστοι. Το ομώνυμο βιβλίο του John Green έγινε best seller και τελικά αποδόθηκε με τεράστια επιτυχία στην μεγάλη οθόνη.

Me Before You

Η κάπως εκκεντρική σερβιτόρα Lou (Emilia Clarke) δουλεύει σκληρά για να βοηθήσει την οικογένειά της, όταν απολύεται και νιώθει να γκρεμίζεται ο κόσμος της. Αμέσως απευθύνεται σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας όπου την στέλνουν σαν νοσοκόμα στο σπίτι ενός νέου, πλούσιου και γοητευτικού άνδρα που πριν λίγα χρόνια είχε ατύχημα.

Ο έρωτας είναι αναπόφευκτος, όπως και τα προβλήματα που θα ακολουθήσουν. Μια γλυκιά κωμωδία που αξίζει να δεις.

Από πού θα ξεκινήσεις;