Οι 3 Netflix πρωταγωνιστές που ερωτεύτηκες για το ξεχωριστό τους attitude

Εμφάνιση ή χαρακτήρας; Τελικά, το βαθύ υπερνικά κάθε επιφανειακό στοιχείο.
Οι 3 Netflix πρωταγωνιστές που ερωτεύτηκες για το ξεχωριστό τους attitude

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

«Έναν τέτοιον άντρα θέλω, ζητάω πολλά;». Κλασική ατάκα ελεύθερης γυναίκας που χαζεύει τη σειρά, στην οποία ο πρωταγωνιστής δεν είναι το απόλυτο αρσενικό με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά ο χαρακτήρας που θα σε κάνει να αναρωτηθείς εάν τελικά υπάρχει κάποιο αντίστοιχο δείγμα στην πραγματική ζωή;

Η εμφάνιση ενός ανθρώπου αποτελεί τη βιτρίνα, η οποία μπορεί να σε ενθουσιάσει και να σε κάνει να ανοίξεις την πόρτα να μπεις μέσα, χωρίς, ωστόσο, να σημαίνει ότι θα ψωνίσεις απαραίτητα. Κάπως έτσι ένας άντρας μας γοητεύει εάν διαθέτει μια δυνατή εξωτερική εμφάνιση, αλλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η εσωτερική ομορφιά είναι εκείνη που σε κάνει να κολλάς και να μη ξεκολλάς!

Το Netflix φρόντισε μέσα από τις δημοφιλείς σειρές του να μας το επιδείξει εμφατικά και φυσικά έχει πολλά να πει…

Thomas Shelby – Peaky Blinders

Ποια αφήνει ασυγκίνητη το ισχυρό βλέμμα που σε διαπερνάει; Ο Tommy είναι ο άντρας παλαιάς κοπής που με τόλμη, θάρρος και ευστροφία πολεμάει και νικάει.

Οικογενειάρχης και εύστροφος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να πάρει αυτό που θέλει. Ναι, είναι ο άντρας που θα επιβάλει τη δική του κυριαρχία ακόμα και στα όνειρά σου.

Τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπορεί να διχάζουν, η αυστηρή προσωπικότητά του, ωστόσο, δε σου αφήνει περιθώρια να το ξανασκεφτείς…

Ted Mosby – How I Met Your Mother

Για όλες τις αθεράπευτα ρομαντικές ψυχές που πιστεύουν πως εκεί έξω βρίσκεται αυτός ο ένας και μοναδικός, ο φτιαγμένος και ραμμένος για σένα, ο οποίος ανυπομονεί να πέσει πάνω σου, υπάρχει η απόδειξη ότι δεν είναι μόνες.

Ο Teddy Mosby δεν έχασε τις ελπίδες του, ακόμα κι αν τον παράτησαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Άλλωστε, συνδυάζει όλα όσα θέλεις να έχει ο άντρας που θα σταθεί δίπλα σου. Χιούμορ, αφοσίωση, «ο άνθρωπός σου», εκείνος που θα έκανε κυριολεκτικά τα πάντα για σένα.

The Professor – La Casa De Papel

Περίμενες ποτέ πως σε μια ληστεία θα υποστηρίξεις τον εγκληματία;  Στην πρώτη εμφάνιση ίσως τρομάξεις από τον ιδιαίτερο τρόπο που εκφράζεται, σκέφτεται και κινείται. Σε πολύ σύντομο χρόνο, όμως, θα δικαιώσεις την inspector, η οποία παραβλέπει τα καθήκοντά της και βάζει σε ρίσκο ακόμα και την οικογένειά της στο όνομα της αγάπης.

Ο άντρας που ξέρεις πως πάντα μπορείς να υπολογίζεις, εκείνος που θα σε σώσει υπό κάθε έννοια και εσύ θα τον θαυμάζεις για το μυαλό του. Απλά, ειλικρινά κι αληθινά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morte (@alvaromorte)

Ίσως η διαφορετικότητα να είναι η πιο σαγηνευτική πλευρά του ανθρώπου. Αρκεί να τη ξετυλίξεις…