H νέα μικρού μήκους ταινία της Disney θα ραγίσει την καρδιά σου αυτά τα Χριστούγεννα (αλλά αξίζει να τη δεις)

Μόλις τρία λεπτά είναι αρκετά για να σε ρίξουν στα πατώματα.
H νέα μικρού μήκους ταινία της Disney θα ραγίσει την καρδιά σου αυτά τα Χριστούγεννα (αλλά αξίζει να τη δεις)

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

«From our family to yours». Με αυτόν τον τίτλο μας παρουσιάστηκε η 3λεπτη ταινία – χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Disney και κατάφερε να μας κλέψει την καρδιά, καθώς και να μας βάλει στο κλίμα που επιθυμούμε. Μπορεί η καραντίνα να έχει «γκριζάρει» τις ζωές μας, όμως μικρές είναι εκείνες οι λεπτομέρειες που μας κάνoυν να νιώθουμε και πάλι μικρά παιδιά.

Η ταινία μας παρουσιάζει τη Lola, ένα μικρό κορίτσι που δέχεται για δώρο τα Χριστούγεννα είναι λούτρινο αρκουδάκι. Μέσα σε τρία λεπτά, το κοριτσάκι γίνεται η γιαγιά που δίνει στο εγγόνι της το ίδιο λούτρινο αρκουδάκι, χωρίς όμως να λάβει τον ίδιο ενθουσιασμό.

Στο εισαγωγικό κείμενο η Disney αναφέρει:

«Ενώ οι εποχές αλλάζουν και οι άνθρωποι μεγαλώνουν, οι αγαπημένες μας οικογενειακές παραδόσεις δημιουργούν αναμνήσεις που κρατούν για μια ζωή οι οποίες περνούν από γενιές σε γενιές και μας κρατούν ενωμένους κυρίως κατά τη γιορτινή περίοδο».

Αυτό το «διαμαντάκι» της Disney μας «χτυπά» κατευθείαν στο συναίσθημα, μιας και αυτή η περίοδος εκτός από την πιο όμορφη του χρόνου, είναι και εκείνη που θέλουμε περισσότερο δίπλα μας την οικογένειά μας. Σε μια χρονιά που το πιο σίγουρο είναι πως τα Χριστούγεννα  δεν θα μας βρουν όλους μαζί στο ίδιο σπίτι, το «From our family to yours» μπορεί να θεωρηθεί «μαχαιριά στην καρδιά».

Το αίσθημα που αφήνει στο τέλος όμως μας γαληνεύει.