Netflix time! Τρεις girly ταινίες του 2020 για να νιώσεις και πάλι 17 στην καραντίνα σου

Θέλουμε ξεγνοιασιά στην καραντίνα και τη θέλουμε τώρα.
Netflix time! Τρεις girly ταινίες του 2020 για να νιώσεις και πάλι 17 στην καραντίνα σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η καραντίνα είναι και πάλι εδώ και οι ώρες που περνάμε σπίτι συνεχίζουν να περνούν βασανιστικά αργά.

Όσες δουλειές και αν κάνεις, όσο και να δουλέψεις από το σπίτι, υπάρχουν κάποιες κενές ώρες που δεν θα κυλούν του ρολογιού οι δείκτες. Είναι λογικό, μην απελπίζεσαι.

Για να σε βοηθήσουμε λίγο, εδώ θα σου παρουσιάσουμε τρεις κοριτσίστικες ταινίες για να τις δεις μόλις τώρα, ώστε να νιώσεις και πάλι 17 χρονών. Όχι, σε αυτή τη φάση μη δεις θρίλερ, μην γεμίσεις ένταση και στρες. Χρειάζεσαι ηρεμία, χαμόγελο και έρωτα, άντε και λίγο κλάμα από το ρομάντζο.

Ιδού οι τρεις ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις!

Enola Holmes

H έφηβη Enola Holmes τυχαίνει να είναι η μικρή αδερφή του Mycroft και του Sherlock Holmes, οπότε δεν ξεφεύγει από την μοίρα της και μετά από μια σειρά συγκλονιστικών γεγονότων, αποφασίζει να γίνει ερευνήτρια.

Η ταινία εποχής -και συγκεκριμένα η εξαιρετική σκηνοθεσία της-  θα σε μεταφέρει και θα σου δώσει τις εικόνες που χρειάζεσαι. Η ώρα θα περάσει υπέροχα κι εσύ δεν θα θες να τελειώσει.

Love, Guaranteed

Μια καινούργια ρομαντική κομεντί, από εκείνες που δεν χορταίνουμε έχει κάνει την εμφάνιση της τελευταία στο Netflix, έχοντας αποσπάσει καλές κριτικές. Μια δικηγόρος, ένας πελάτης και ο…έρωτας.

Όχι δεν είναι το πιο πρωτότυπο σενάριο που θα βρεις στην πλατφόρμα, είναι όμως το σενάριο που θα σου διώξει τις κακές σκέψεις από το μυαλό. Από εμάς είναι ΝΑΙ.

All the bright places

To «All the bright places» αποτελεί το δυνατό χαρτί του κοινού που θέλει συγκίνηση, ρομάντζο και αγάπες. Προετοιμάσου πως έχει κλάμα και αν μόλις χώρισες μην τη δεις καλύτερα.

Σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση και αν βρίσκεσαι, καλό θα ήταν να της αφιερώσεις το χρόνο σου. Ναι, αγαπάμε τα κλισέ και η συγκεκριμένη ταινία είναι η επιτομή τους!

Και να μη ξεχάσουμε, χαρτομάντηλα να πάρουμε…