Michelle Obama | Ο make-up artist της μας παρουσιάζει το tip για να μην αλλοιώνεται το κραγιόν από τη χρήση μάσκας

Ο απλός σύμμαχος με τα θεαματικά αποτελέσματα.
Michelle Obama | Ο make-up artist της μας παρουσιάζει το tip για να μην αλλοιώνεται το κραγιόν από τη χρήση μάσκας

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η εποχή που όλοι αναρωτιόμασταν πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας με το μακιγιάζ έφτασε.

Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε έξω και πάλι για διασκέδαση, δουλειές και υποχρεώσεις, με την έγνοια να συνεχίσουμε, προσεκτικά πάντα, τη ζωή μας. Ωστόσο η απορία εάν η δυναμική επιρροή του μακιγιάζ στην καθημερινότητά μας θα εξασθενούσε, διαγράφηκε μονομιάς!

Πρόκειται για τον τεράστιο έρωτα της γυναίκας, τον οποίο πάντα θα επιζητά «πάνω» της. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα πρέπει να προσαρμοστούμε ή αλλιώς να χρησιμοποιήσουμε καινούργια κόλπα που θα μας βγάλουν νικητές στη νέα πραγματικότητα.

Το κραγιόν αποτελεί έναν από τους βασικούς προβληματισμούς στη σφαίρα της ομορφιάς. Η απαραίτητη χρήση μάσκας μουντζουρώνει τα χείλη μας, αφαιρώντας σημαντική ποσότητά του ενώ η φρέσκια εκδοχή του γίνεται παρελθόν μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Κι όμως, όσο αδύνατο κι αν φαντάζει, υπάρχει ο τρόπος που θα σε κάνει να ξεχάσεις το τροχοπέδη.

Ο Carl Ray, ο make up artist που έβαφε την πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle Obama, μας αποκαλύπτει βήμα-βήμα την τεχνική του αναλλοίωτου κραγιόν.

Αρχικά, πρέπει να απολεπίσουμε τα χείλη μας και στη συνέχεια να φορέσουμε ένα primer σε υφή lip balm (ή έστω το concealer μας). Συνεχίζουμε με το περίγραμμα και το ματ κραγιόν μας, η υφή των οποίων αποδεδειγμένα παραμένει για περισσότερο χρόνο μαζί μας σε σύγκριση με τα gloss.

Τέλος, εφαρμόζουμε απαλά πάνω στην επιφάνεια των χειλιών μας ένα λευκό, λεπτό χαρτομάντιλο και ταμποναριστά απλώνουμε πάνω του μια ανάλαφρη, διάφανη πούδρα (κατά προτίμηση loose powder).

Καμιά μάσκα δε θα καταφέρει να τα βάλει μαζί του!