Η Selena Gomez εντυπωσιάζει τον κόσμο του Instagram χωρίς μακιγιάζ

Η λαμπερή επιδερμίδα της θα σε αφήσει άφωνη.
Η Selena Gomez εντυπωσιάζει τον κόσμο του Instagram χωρίς μακιγιάζ

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η ανάρτηση της Selena Gomez στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media τόνισε για μια ακόμη φορά τη μοναδικότητα της φυσικής ομορφιάς, μέσα από την τελετουργία μακιγιάζ που ακολουθεί σε καθημερινή βάση.

Με την ίδια στην αρχή του βίντεο να εμφανίζεται εντελώς αμακιγιάριστη, με τα φρύδια της να έχουν χτενιστεί υπό brow lamination καθεστώς, δύο κρίκους και ένα basic top δεν μπορείς να αποφασίσεις εάν η γλυκιά τραγουδίστρια είναι πιο εντυπωσιακή πριν ή μετά την αποκάλυψη της make up ρουτίνας της.

Ξεκινώντας με μια κούπα στο χέρι, καταλήγει με το εκτυφλωτικό φούξια κραγιόν και μοιράζεται τα μυστικά των προϊόντων μακιγιάζ της εταιρείας καλλυντικών Rare Beauty, στο Youtube κανάλι της οποίας υπάρχει ολόκληρο το βίντεο με τη Selena να πρωταγωνιστεί.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο λαμπερό κόσμο του foundation, αφού μας έχει συνηθίσει από το ιστορικό του προφίλ της σε φωτογραφίες με άλλοτε πιο ήπια κι άλλοτε, πάλι, γεμάτα ένταση μακιγιάζ που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

“Here we go again”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Τελικά, το less is more αποτέλεσμα κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερο έδαφος, ξεκαθαρίζοντας πως τα tools παραμένουν ίδια, μα οι τόνοι αλλάζουν.