Κάνε copy το μακιγιάζ της Ester Expósito σε λιγότερο από 10 λεπτά

Η εμφάνιση που εντυπωσίασε περισσότερο στο Φεστιβάλ της Βενετίας.
Κάνε copy το μακιγιάζ της Ester Expósito σε λιγότερο από 10 λεπτά

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Νέα, ταλαντούχα και πετυχημένη. Το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την όμορφη Ισπανίδα ηθοποιό-μοντέλο. Η Ester Exposito πάντα καταφέρνει να κάνει ηχηρή την παρουσία της τόσο με τις ενδυματολογικές επιλογές, όσο και με την ομορφιά της.

Ωστόσο, εκείνο που τη χαρακτηρίζει είναι η φυσική πλευρά του μακιγιάζ που επιλέγει αφού συνήθως κινείται σε nude αποχρώσεις γυμνής επιδερμίδας.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, στο Φεστιβάλ ταινιών της Βενετίας, σαν μια αγνή, λευκή οπτασία παρέλασε στο κόκκινο χαλί και εμείς έχουμε τα βήματα για να πετύχεις το πιο φωτεινό μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Δώσε βάση στην επιδερμίδα

Το μακιγιάζ θέτει σε πρώτο πλάνο τη φωτεινή, αλαβάστρινη επιδερμίδα. Ξεκίνα, λοιπόν, με την καλύτερη υδάτωση του προσώπου σου βάζοντας την κρέμα σε καθαρό πρόσωπο. Στη συνέχεια επίλεξε ένα primer λάμψης και αφού το απλώσεις καλά σε όλη την επιφάνεια συνέχισε με το foundation. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μέτριας προς ελαφριάς κάλυψης και λάμψης, αποφεύγοντας τις ματ επιφάνειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ester Expósito (@ester_exposito) στις

Μετά το φωτεινό concealer που θα δείχνει ξεκούραστο το βλέμμα παίξε με δύο αποχρώσεις από σκιές με σατινέ φινίρισμα και χρυσούς τόνους. Εφάρμοσε την πιο σκούρα από τις δύο στην εξωτερική γωνία του ματιού και σβήσε προς τα μέσα με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Στη συνέχεια με την ανοιχτή απόχρωση ρίξε φως στην εσωτερική γωνία και αφού κάνεις στο blending  στο κέντρο του ματιού σβήσε με την ίδια στο σημείο κάτω από τα φρύδια, τα οποία θα πρέπει να δείχνουν απαλά και φυσικά.

Πρόσθεσε eyeliner για να οριοθετήσεις το σχήμα του ματιού αλλά δεν πρέπει να προεξέχει η γραμμή. Ολοκλήρωσε τα γεμάτα ένταση μάτια με ένα έντονο μάσκαρα, ενώ πάντα υπάρχει και η λύση της τεχνητής βλεφαρίδας αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Λίγο πριν βγεις έξω και σαγηνεύσεις κάθε περαστικό χρησιμοποίησε ένα bronzer και μια παλέτα λάμψης για τα ζυγωματικά, ενώ τα χείλη σου θα πρέπει να περιοριστούν σε λαμπερά, φυσικά και γήινα ροζ κραγιόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elite✨ (@elite_eliteeee) στις

«Σφράγισε» το αποτέλεσμα με ένα fix spray και ετοιμάσου για αποθέωση!