Ονειρικό καστ, τεράστιο μπάτζετ: Ξέρουμε ποια ταινία θα δεις αυτό το καλοκαίρι…

Και όχι άδικα...
Ονειρικό καστ, τεράστιο μπάτζετ: Ξέρουμε ποια ταινία θα δεις αυτό το καλοκαίρι...

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του φετινού καλοκαιριού και αυτή που φαίνεται πως θα καλωσορίσει τους θεατές στους κινηματογράφους μετά την τεράστια διακοπή που έφερε η πανδημία. Αν και η ημερομηνία της πρεμιέρας θεωρείται ακόμα «ρευστή», η πλέον πιθανή ημέρα πρώτης προβολής θα είναι η 16/7.

Μια αδιανόητη αποστολή αποτροπής του Γ’ Παγκοσμίου πολέμου σε έναν μυστικό πράκτορα, ο οποίος μπλέκεται στον χωροχρόνο, όπως συνηθίζεται να βλέπουμε στις ταινίες του Νόλαν, μας μεταφέρει στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον. Η ταινία, όπως αποκαλύπτει το trailer, είναι γεμάτη δράση, σφαίρες και πολλή ένταση.

Με πρωταγωνιστές τους Ντέιβιντ Γουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον και Ελίζαμπεθ Ντεμπίνσκι, το βέβαιο είναι πως η ταινία θα ανταγωνιστεί το «Interstellar» και «Δουκέρνη», προηγούμενα φιλμ του Νόλαν που σάρωσαν στις «σκοτεινές» αίθουσες.

Η ταινία αποτελεί μια από τις πιο ακριβές παραγωγές της τελευταίας δεκαετίας, καθώς το μπάτζετ αγγίζει το υπέρογκο ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το μόνο που μένει, μετά και από την κυκλοφορία του εντυπωσιακού trailer είναι να πάνε όλα καλά και να απολαύσουμε το πολυαναμενόμενο φιλμ στα μέσα του Ιούλη.

Για την ώρα ας απολαύσουμε το teaser, το οποίο σαρώνει στο youtube έχοντας από την πρώτη μέρα προβολής του περίπου 5 εκατομμύρια προβολές.