Μonochromatic μακιγιάζ: Αυτόν τον χειμώνα θα γίνει το αγαπημένο σου

Απ’ ό,τι φαίνεται οι stars ξεκίνησαν να το επιλέγουν.
Μonochromatic μακιγιάζ:  Αυτόν τον χειμώνα θα γίνει το αγαπημένο σου
Processed with VSCO with f2 preset

Του make up-artist Πέτρου Τσαμπούκου

Σου έχω πολλές φορές μιλήσει για διάφορα μακιγιάζ όπως το glam, το φυσικό και τοsmokey. Ακόμα ένα αρκετά ενδιαφέρον μακιγιάζ  -και ένα από τα δικά μου αγαπημένα- είναι το monochromatic.

Περί ου ο λόγος;Ουσιαστικά μιλάμε για ένα παιχνίδι του οποίου τους κανόνες του ορίζεις εσύ. Στο μονοχρωματικό μακιγιάζ έχουμε τα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη σε ίδια απόχρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται μία τρομερή αρμονία στα χαρακτηριστικά του προσώπου και να δείχνεις πιο γλυκιά και φυσική ταυτόχρονα.

Δεν είναι νέα τάση αλλά ανακυκλώσιμη καθώς έχει ξεκινήσει κάπου στα ’80s για να κάνει τα μοντέλα να έχουν πιο αρμονική όψη στις φωτογραφίες. Το φετινό χρώμα για το 2019 σύμφωνα με την Pantone είναι το Living Coral όπως σου έχω ξαναπεί και απ’ ότι φαίνεται οι stars ξεκίνησαν να το επιλέγουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Youngblood Mineral Cosmetics (@youngbloodaus) στις

Με αφορμή αυτό το χρώμα δημιούργησε το monochromatic μακιγιάζ της η Emily Blunt στα φετινά Critics’  Choice βραβεία συνδυάζοντας δυο τάσεις μαζί.

Το κοραλλί στοιχείο σε απαλή εκδοχή φαίνεται πως πρωταγωνιστεί στα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη της ηθοποιού δημιουργώντας ένα άκρως trend setting look.

Σειρά σου να το δοκιμάσεις!