Κάνε το smokey look σου σωστά παρέα με την Kim Kardashian

Tι προϊόντα χρησιμοποιεί;
Κάνε το smokey look σου σωστά παρέα με την Kim Kardashian

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Η αγαπημένη μας  Kim Κardashian είναι η celebrity που θα ήθελες να έχεις για φίλη σου και να την συμβουλεύεσαι σε κάθε σου βήμα, ειδικά σε beauty θέματα.

Με αφορμή τα γνωστά βίντεο της Vogue όπου οι stars μας δείχνουν πώς βάφονται μόνες τους, η Kim μοιράστηκε μαζί μας τον τρόπο που κάνει το αγαπημένο της makeup look που δεν είναι άλλο από το smokey.

Όπως λέει, ξεκινάει εφαρμόζοντας ενυδατική κρέμα μιας και της αρέσει να έχει πιο λιπαρή βάση για να δουλεύει τα προϊόντα. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί το αγαπημένο της foundation από τη La Mer και το εφαρμόζει στο πρόσωπό της με τα δάχτυλα . Έπειτα, θα το σβήσει με το λατρεμένο της beauty blender.

Αμέσως μετά χτενίζει τα φρύδια της με ένα πινέλο και προχωράει στο concealer της που -όπως εξομολογείται -είναι το αγαπημένο της προϊόν στο μακιγιάζ. Το ταμπονάρει και αυτό με το beauty blender και το περνάει και στο κινητό βλέφαρο του ματιού της.

Με ό,τι περισσέψει στο σφουγγαράκι της περνάει τα χείλη της, διότι προτιμά να έχει καθαρό καμβά για να δουλέψει.

Συνεχίζει προσθέτοντας αρκετή ποσότητα baking powder κάτω από τα μάτια και λέει πόσο το λατρεύει γιατί την δείχνει ξεκούραστη, εξομολογούμενη παράλληλα πως θα μπορούσε να βάζει διαρκώς ακόμα περισσότερη. Επόμενο βήμα; Η εφαρμογή cream contour με ένταση στο κούτελο και τα ζυγωματικά. Σβήνει με bronzer στα κόκαλα του προσώπου για ένα πιο ζεστό δέρμα.

Σειρά τώρα έχουν τα μάτια. Ξεκινάει με μια καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και βάζει κάτω από τα φρύδια μια πιο ανοιχτή σκιά για να τονίσει το σχήμα της.

Στο κέντρο του ματιού εφάρμοσε μια glitter σκιά που της μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τα μάτια, έβαλε μαύρο μολύβι και αρκετή mascara. Το μυστικό της για λαμπερά μάτια είναι η brightening πούδρα κάτω από τα μάτια ,μιας και είναι το μόνο προϊόν που της τα φωτίζει τόσο πολύ.

Για να ολοκληρώσει το glam δέρμα της προσθέτει λίγο highlighter στο κέντρο του προσώπου και στα ζυγωματικά.

Τέλος εξομολογείται πως λατρεύει τη ’90s τάση στα χείλη όπου το περίγραμμα είναι έντονο και πιο σκούρο και ολοκληρώνει με ένα nude gloss.

Αξίζει να δεις το παρακάτω βίντεο αν θες και εσύ να έχεις το σωστό smokey look συνδυασμένο με ένα λαμπερό δέρμα!