Η glam queen Christina Aguilera σου προτείνει το πιο εορταστικό make up look

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.
Η glam queen Christina Aguilera σου προτείνει το πιο εορταστικό make up look

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Η Christina Aguilera είναι αδιαμφισβήτητα ένα pop icon που δε πρόκειται να μεγαλώσει ποτέ.

Την έχουμε αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια της αλλά και φυσικά μέσα από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της κάθε μία εκ των οποίων είναι αντικειμενικά ξεχωριστή.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram του φίλου και μακιγιέρ της, Etienne Orteg, είδαμε μία άλλη Christina, αγνώριστη με τη θετική έννοια του όρου. Στο κεφάλι φορούσε ένα βασιλικό στέμμα και σε όλο το μήκος των ξανθών της μαλλιών είχε πλουσιοπάροχα απλωμένη χρυσόσκονη.

Αυτό που μας εντυπωσίασε ήταν φυσικά το μακιγιάζ της. Κράτησε μια πολύ φυσική βάση στην επιδερμίδα της με ελαφρύ contouring.

Όσο για τα μάτια της; Χρησιμοποίησε πράσινη κυπαρισσί σκιά και στο κάτω αλλά και στο άνω βλέφαρο με τεχνική της κλασσικής γωνίας. Στο κινητό βλέφαρο έβαλε αρκετή χρυσόσκονη και ολοκλήρωσεμε ένα σετ μεγάλες ψεύτικες βλεφαρίδες.

Από αυτό το μαγικό look δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει το βελούδινο κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει τέλεια στην λευκή επιδερμίδα της διάσημης τραγουδίστριας.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα τον σκοπό της εν λόγω φωτογράφισης, όμως, το σίγουρο είναι πως για ακόμα μία φορά η Christina έκανε τη διαφορά !