Η Cara Delevingne λανσάρει τα δικά της lipsticks (και πρέπει να τα δεις)

Τι άλλο θα σκεφτεί αυτό το κορίτσι;
Η Cara Delevingne λανσάρει τα δικά της lipsticks (και πρέπει να τα δεις)

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα -και αντικειμενικά ιδιαίτερα- μοντέλα στον χώρο ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική του σειρά μακιγιάζ.

Ο λόγος για -ποια άλλη;-, την Cara Delevingne. To 26χρονο πλέον μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από τις μεγάλες καμπάνιες ρούχων για λογαριασμό του αγγλικού Οίκου Burberry δηλώνει έτοιμο να κατακτήσει και την αγορά των καλλυντικών προϊόντων.

Ούσα μοντέλο από το 2009 και βραβευμένη με τον τίτλο «Μοντέλο της Χρονιάς» τα έτη 2012 και 2014, είναι ιδανική για να λανσάρει τις νέες hot τάσεις σε χρώματα και υφές.

Πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε η συνεργασία της με τον Οίκο Dior ως το νέο πρόσωπο του της καμπάνιας του, με αφορμή το νέο κραγιόν Dior Addict Stellar Shine μια δημιουργία του Peter Philips, του καλλιτεχνικού διευθυντή του διάσημου γαλλικού Οίκου.

Τα νέα lipsticks αναμένεται να κάνουν θραύση μιας και η Cara είναι ένα από  τα πιο εναλλακτικά μοντέλα και δεν αρκείται ποτέ σε κλασσικές επιλογές.

Αν καταφέρει να μεταφέρει το προσωπικό της στυλ και στα κραγιόν της θα δούμε ένα λανσάρισμα άκρως διαφορετικό απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει ο Οίκος Dior.