Το τρικ για μεγαλύτερα χείλη δια χειρός Mario Dedivanovic

Ο make up artist της Kim kardashian έχει πάντα κάτι να μας μάθει.
Το τρικ για μεγαλύτερα χείλη δια χειρός Mario Dedivanovic

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Mario Dedivanovic και Kim Kardashian, ο απόλυτος συνδυασμός που… σκοτώνει.

Μαζί δημιουργούν μοναδικά look που καταφέρνουν να αλλάζουν κάθε φορά την εικόνα της πληθωρικής Kim. Μαζί τα έχουν δοκιμάσει σχεδόν όλα και μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με αφορμή το δημοφιλές σεμινάριο μακιγιάζ του Mario Dedivanovic στο Los Angeles, ο ίδιος δημιούργησε στο πρόσωπο της Kim -που θα είχε την τιμητική της ως το μοντέλο του- δημιούργησε  ακόμα ένα φανταστικό μακιγιάζ.

Τι έκανε;

Εστίασε πολύ στο μαύρισμα της Kim που με έντονο contouring κατάφερε να την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο μαυρισμένη με ένα sunkissed αποτέλεσμα. Στα μάτια κινήθηκε σε ένα bronzed look με αρκετά pigments και αρκετά blended όλα τα χρώματα μεταξύ τους ώστε να σβήνει αρμονικά το ένα μέσα στο άλλο.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα έντονα highlighters τόσο στο φρέσκο δέρμα της Kim όσο και στο σώμα που την έκαναν να μοιάζει σαν μια bronze Barbie, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε.

Και τα χείλη;

Αυτό που μου άρεσε πολύ και ξεχώρισα είναι η τεχνική του στα χείλη. Χρησιμοποίησε ένα καφέ – γκρι μολύβι για περίγραμμα και άφησε το κέντρο τους φωτεινό και ανοιχτό με ένα μπεζ – περλέ κραγιόν.

Για τελείωμα χρησιμοποίησε ένα ιριδίζον lip gloss που κατάφερε να μεγαλώσει αρκετά τα χείλη της. Οπότε αν θέλεις κι εσύ ζουμερά, σαρκώδη χείλη, δεν έχεις παρά να αντιγράψεις την τεχνική του!