Kim Kardashian: Πώς να δημιουργήσεις το νέο της make up look που θα γίνει το trend του χειμώνα

O Mario έκανε ξανά το θαύμα του.
Kim Kardashian: Πώς να δημιουργήσεις το νέο της make up look που θα γίνει το trend του χειμώνα

Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ο Mario Dedivanovic -η αλλιώς makeupbymario για τους Instagram lovers του- είναι ο επί χρόνια μακιγιέρ της Kim Kardashian.

Μαζί έχουν δημιουργήσει αμέτρητες ιδέες μακιγιάζ που μας κάνουν να θέλουμε να τις κοπιάρουμε αμέσως μόλις τις δούμε. Είναι ο άνθρωπος που η μεσαία κόρη της γνωστής οικογενείας Kardashian εμπιστεύεται σε σχεδόν όλες της τις εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά μας παρουσίασαν το απόλυτο trend του χειμώνα. Ένα trend που προκύπτει από συγκεκριμένο look το οποίο δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της σειράς καλλυντικών KKW Beauty που λανσάρει η ίδια η Kim.

Πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό και ιδιαίτερο look που με την ανοιχτότερη σκιά τοποθετημένη στο κέντρο των ματιών, μοιάζει σαν το φως να… εγκλωβίστηκε εκεί.

Δελεάστηκες ήδη; Τότε αυτό το hint σε αφορά.

Η παλέτα που χρησιμοποιήθηκε -όπως αποκάλυψε η ίδια η Kim στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram- είναι η Glam Bible Smokey Vol 1 collection που θα λανσαριστεί στις 23 Νοεμβρίου.

Έως τότε υπομονή μέχρι να πέσει στα χέρια μας μιας και κάτι μου λέει πως θα γίνει η αγαπημένη μας παλέτα για όλα τα χειμωνιάτικα μακιγιάζ…