Η Khloe Kardashian μας δείχνει την τέλεια άσκηση για οπίσθια-πέτρα

Ας μάθουμε και κάτι χρήσιμο από το προφίλ της Koko.
Η Khloe Kardashian μας δείχνει την τέλεια άσκηση για οπίσθια-πέτρα
kinstagram/khloekardashian

Αν το κύριο μέλημα του καλοκαιριού σου είναι η grande εμφανίσεις στην παραλία, η Khloe Kardashian φρόντισε να σου δείξει την αποτελεσματικότερη άσκηση για οπίσθια την οποία εμπιστεύεται και μάλιστα τη δικαιώνει μέσα από το καλλίγραμμο σώμα της.

Οι καμπύλες αποτελούν το δυνατό σημείο της οικογένειας Kardashian. Για το λόγο αυτόν δεν έχουμε παρά να τις εμπιστευτούμε, αφού, κακά τα ψέμματα, τα οπίσθια αποτελούν το σημείο του γυναικείου σώματος που τονίζει τον αισθησιασμό του.

Μάλιστα, όταν εκείνες αφήνονται στα μαγικά χέρια της γυμναστικής επιμένουν σε αυτήν την ανάγκη διαμορφώνοντας και εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα με επίκεντρο το συγκεκριμένο σημείο.

Στην περίπτωση, ωστόσο, που θεωρείς πως είναι αργά, η άσκηση που μόλις ανέβασε η Khloe στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, υπόσχεται να κάνει θαύματα πιο γρήγορα από ό,τι ελπίζεις.

Δεν είναι μόνο τα squats λοιπόν…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η ώθηση που κινεί ολόκληρο το σώμα συγκεντρώνει την κινητήρια δύναμη στις πίσω καμπύλες, οι οποίες πιέζονται και σφίγγουν ακόμα και με την αποστολή τους να κρατήσουν ακίνητη τη μπάλα που στερεώνεται ανάμεσα στα πόδια.

Δεν είναι δύσκολη, δεν είναι βαρετή, είναι ωστόσο σίγουρα αποτελεσματική!

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δες την αλλαγή να σου κλείνει το μάτι.