Με μόνο 10 μόνο λεπτά άσκηση! Πόσα κιλά μπορείς να χάσεις με -100 θερμίδες την ημέρα;

Γρήγορη, αποτελεσματική και κυρίως ποιοτική λύση.
Με μόνο 10 μόνο λεπτά άσκηση! Πόσα κιλά μπορείς να χάσεις με -100 θερμίδες την ημέρα;

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ πως 10 λεπτά αερόβιας άσκησης την ημέρα θα αρκούσαν ώστε να απαλλαχθείς από τα παραπανίσια κιλά μια και καλή; Μάλιστα, από εκείνα, τα οποία χάνονται αργά, σταθερά, ποιοτικά. Όχι, από τα άλλα που μια αυστηρή δίαιτα μπορεί να σου κρύψει για ένα μικρό διάστημα, αλλά να τα φέρει ξανά μπροστά σου άμεσα.

Κι όμως, η λύση είναι πιο εύκολη απ’ ότι περιμέναμε.

Σύμφωνα με τη μελέτη που πραγματοποίησε το Κέντρο Βιοϊατρικής Έρευνας του Pennington και το πόρισμα από τις 464 υπέρβαρες γυναίκες, μη ενεργές στη σωματική άσκηση, το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται μόλις 10 λεπτά την ημέρα έντονης αερόβιας άσκησης για την καλή λειτουργία της καρδιάς.

Μάλιστα, το πλεονέκτημα επεκτείνεται και στα κιλά, αφού με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα μπορεί να χάσει μέχρι και 6 κιλά το χρόνο αν απλά εντάξει στην καθημερινότητά της την άσκηση αυτή, η οποία υπόσχεται να κάψει 100 θερμίδες παραπάνω ανάμεσα στις 1.400 που κατά μέσο όρο καταναλώνει.

Ως τέτοιες χαρακτηρίζονται το ελλειπτικό ή το ποδήλατο ρυθμισμένα στη μεσαία ένταση. Με άλλα λόγια, 72 λεπτά την εβδομάδα μπορούν να φέρουν την αλλαγή τόσο για την υγεία, όσο και για την εμφάνιση. Πρόκειται για μια κατηγορία προπόνησης, η οποία συνεχίζει να… καίει ακόμα και μετά τη λήξη της.

Ενδυνάμωση, ενέργεια, απώλεια βάρους τώρα και στο σπίτι σου. Το αδυνάτισμα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο.

Τελικά, ο τρόπος ζωής αποτελεί την αρχή που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στο τέλος που επιθυμείς.