Τρία νόστιμα snacks για τη δουλειά που θα σε τονώσουν

Είναι γρήγορα, είναι νόστιμα, είναι τονωτικά!
Τρία νόστιμα snacks για τη δουλειά που θα σε τονώσουν

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Βάλε τέλος στα έτοιμα, ακριβά και ανθυγιεινά τσιμπολοΐδια που ναι μεν είναι γρήγορα, στερούνται, ωστόσο, της πλούσιας γκάμας θρεπτικών αξιών που άλλα τρόφιμα μπορούν να σου χαρίσουν απλόχερα.

Δεν θέλουν χρόνο, δε θέλουν κόπο, μόνο τρόπο!

Βράσε καλαμπόκι

Νιώθεις πολλές φορές την ανάγκη να καταναλώσεις ένα γλυκό κατά τη διάρκεια της ημέρας στο γραφείο; Δοκίμασε να λειτουργήσεις ούσα proactive και να έχεις βράσει ένα καλαμπόκι, το οποίο να το έχεις σπάσει στη μέση.

Η μισή μερίδα θα σε προικίσει με ενέργεια και η ζάχαρη θα σε ξυπνήσει. Ακόμα, θα ξεφύγεις για λίγο γευστικά, αφού αποτελεί ένα τρόφιμο που δεν το χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση και η τραγανή του διάθεση θα σε ταξιδέψει για λίγο μακριά από τους υπολογιστές!

Κόψε καρύδα

Το ταξίδι των γεύσεων θα σε μεταφέρει ακόμα και σε εξωτικούς προορισμούς! Καθάρισε και κόψε σε μπουκίτσες μια μικρή ποσότητα καρύδας.

Τρία νόστιμα snacks για τη δουλειά που θα σε τονώσουν

Η αίσθηση του κορεσμού θα έλθει γρήγορα, ενώ η δροσερή απόλαυση θα σε αφυπνίσει, θυμίζοντας σου πως λίγες ώρες ακόμη έμειναν για να σχολάσεις.

Φρυγανιές βρώμης

Ή διαφορετικά oatbreads. Αποτελούν ιδανική επιλογή για ένα αλμυρό σνακ που ταιριάζουν γάντι με μια στρώση χούμους και ψιλοκομμένα ντοματίνια. Για περισσότερη γεύση πρόσθεσε βασιλικό και μια ακόμη στιγμή αδυναμίας έχει μεταμορφωθεί μαγικά σε στιγμή ενδυνάμωσης του οργανισμού.

Τρόποι υπάρχουν πολλοί, συνδυασμοί αμέτρητοι και διατροφικές προτιμήσεις που ξεχειλίζουν. Όπως σε κάθε αλλαγή, έτσι και στις διατροφικές συνήθειες το παν είναι η συνειδητοποίηση.