Οι 3 καλύτερες κωμωδίες σύμφωνα με το IMDb για να κλάψεις απ’ τα γέλια στην καραντίνα σου

Η καραντίνα «σηκώνει» κωμωδίες
Οι 3 καλύτερες κωμωδίες σύμφωνα με το IMDb για να κλάψεις απ' τα γέλια στην καραντίνα σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη 

Αν είσαι κυνηγός μιας ευχάριστης είδησης, αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, αλλά αυτή δεν έρχεται. Αν έχεις βαρεθεί τις σειρές ή τις ταινίες που «βαραίνουν» πάρα πάνω την ήδη πεσμένη ψυχολογία σου, εμείς είμαστε εδώ για σένα.

Ψάξαμε, είδαμε και προτείνουμε 3 νέες κωμωδίες που εξυπηρετούν απόλυτα τον σκοπό τους.

Θα περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, σε κάποιες στιγμές θα κλάψεις απ΄τα γέλια και σίγουρα στο τέλος θα έχεις μια ευχάριστη αίσθηση.

Good Boys

Αν είσαι λάτρης των κωμωδιών τύπου «American Pie», αν δεν είσαι γενικά, απλά αυτή την στιγμή νιώθεις πως αυτό χρειάζεσαι, αυτή ταινία γράφτηκε για εσένα.

Ανάλαφρη κωμωδία με πρόστυχο χιούμορ και τρεις 11χρονοι που χρησιμοποιούν ένα drone για να παρακολουθούν τα κορίτσια που κάνουν μπάνιο στην πισίνα. Γράφτηκε από τους δημιουργούς του «Superbad» και εξυπηρετεί άριστα τον σκοπό του.

Dolemite is my name

Ο Έντι Μέρφι ενσαρκώνει άψογα τον κωμικό Ρούντι Ρέι Μουρ, ο οποίος επηρέασε όσο λίγοι με την αθυροστομία του, τους Αμερικάνους ράπερ, κερδίζοντας τον τίτλο «Νονός της Ραπ».

Ο Έντι Μέρφι βρίσκεται σε χιουμοριστικό οίστρο και μας θυμίζει για ποιους λόγους τον αγαπήσαμε.

Booksmart

Μια πανέξυπνη νεανική κωμωδία που δεν αγαπήθηκε ως όφειλε όταν προβλήθηκε, αλλά πήρε το αίμα της πίσω στη συνέχεια. Δυο έφηβες που διαπιστώνουν μια μέρα πριν την αποφοίτησης τους, πως δεν έχουν ζήσει την έξαλλη ζωή που άξιζαν.

Μέσα σε ένα βράδυ αποφασίζουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και να κερδίζουν το χαμένο έδαφος.