Ο κανόνας των 5 κινήσεων που εξασφαλίζει την επιτυχία στις σχέσεις σου

Και όχι μόνο τις ερωτικές.
Καμία εμπιστοσύνη: Οι τρεις πιο άπιστοι συνδυασμοί ζωδίων

Της Μάρως Καρούση 

Οι περισσότεροι άνθρωποι ζητούν την απλότητα σε κάθε σύγχρονη σχέση τους, με το no more drama να έχει γίνει «σημαία» τους.

Κάτι που φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι, αφού κανείς δεν ξέρει πώς να φέρει την απλότητα στην καθημερινότητα του, σε ένα σημείο όπου η οποιαδήποτε σχέση θα ξεκινάει να ρέει και να ισχυροποιείται αβίαστα.

Υπάρχει μαγική συνταγή για αυτό; Φυσικά και όχι.

Υπάρχουν όμως 5 πολύ απλά βήματα, δοκιμασμένα και εγγυημένα, που αν τα ακολουθήσεις σωστά, θα δεις μια απίστευτη βελτίωση, σε κάθε είδους σχέση που έχεις στη ζωή σου.

Ο κανόνας των 5 κινήσεων που εξασφαλίζει την επιτυχία στις σχέσεις σου

Μείνε αληθινός στον εαυτό σου

Να είσαι ειλικρινής με το τι είδους ζωή θέλεις να ζήσεις, ας αρχίσουμε από αυτό.

Το να είσαι ειλικρινής με σένα και να ζεις με την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, σου επιτρέπει να συναντάς και να έλκεις τους σωστούς ανθρώπους.

Απλοποίησε τον εαυτό σου

Προσπάθησε να «ευθυγραμμίσεις» τις σκέψεις σου, τις ενέργειες και τα λόγια σου και αυτόματα η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο απλή.

Φρόντισε, αγάπα και σεβάσου τον εαυτό σου

Πριν κάποιος άλλος έρθει για να σε αγαπήσει, πρέπει να αγαπήσεις, να σεβαστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Και το ξέρεις καλά, το κάνεις όμως;

Ο κανόνας των 5 κινήσεων που εξασφαλίζει την επιτυχία στις σχέσεις σου
Αγάπα χωρίς να περιμένεις κάτι

Η αγάπη δεν είναι ανταγωνισμός. Κινείται ελεύθερα μέσα από τον καθένα μας και μέσω αυτής, μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο ένα πολύ πιο όμορφο μέρος προσφέροντας την, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να μας δώσει.

Και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε, αγάπα χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα.

Να είσαι περήφανη για σένα

Να είσαι περήφανη για όσα έχεις κάνει, για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου, για τα επιτεύγματά σου, για τον χαρακτήρα σου. Μόνο έτσι θα καταλάβεις πως αξίζεις την προσοχή κάποιου, γιατί όντως την αξίζεις.