Ο Ιούλιος έκανε επιτέλους την εμφάνισή του αλλά -όπως θα αποδειχθεί σύντομα- δεν θα είναι ιδιαίτερα… γενναιόδωρος με τα περισσότερα ζώδια.

Οι πλανητικές θέσεις μόνο ως εύκολες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, ενώ οι δυσκολίες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε δεν θα ξεπεραστούν εύκολα.

Οι πλανήτες τους φέρνουν τον έναν και μοναδικό: Tα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν παράφορα αυτόν τον Ιούλιο

Οι άτυχοι του μήνα; Πολλοί! Οι τυχεροί, μόλις τέσσερις…

Ποια είναι, λοιπόν, τα 4 μοναδικά τυχερά ζώδια του μήνα σύμφωνα με το oroskopos.gr;

Καρκίνος

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και αναμένεται να φέρει την χαρά, την εκπλήρωση και τις στιγμές διασκέδασης που επιζητάτε. Αυτόν τον μήνα είστε εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί, σχεδιάζετε τις μετακινήσεις σας, δέχεστε προσκλήσεις από φίλους, είτε προχωρούν σχέδια που κάνετε, που θα προσφέρουν χαρά και ηρεμία.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 3 Ιουλίου μέσα από την ένταση θα φέρει και την αποκάλυψη συναισθημάτων γεγονός που θα ανοίξει και μία νέα προοπτική σε μία σχέση σας. Ο Άρης από την Παρθένο, σας παρακινεί από τις 10 του μήνα σε κοντινές αποδράσεις, είστε σε πνευματική εγρήγορση κατεβάζετε νέες ιδέες και αξιοποιείται στο έπακρο όλα τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 17 του Ιούλη σας δίνει το ερέθισμα να κάνετε νέες και πολύ ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σας.

Tip: Αυτόν τον μήνα ακούστε την καρδιά σας και πηγαίνετε όπου σας βγάλει.

Ταύρος

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα βρεθείτε απόλυτα τυχεροί στις επιδιώξεις σας. Οι προτάσεις, τα σχέδια, οι ευχάριστες ειδήσεις και οι γνωριμίες σας βάζουν σε έναν όμορφο καλοκαιρινό ρυθμό. Στις 10 Ιουλίου ο Άρης θα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο της Παρθένου και από τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται η ενεργοποίηση της ερωτικής σας ζωής και οι μέρες σας γεμίζουν εξελίξεις και γεγονότα που σας βοηθούν να ψυχαγωγηθείτε, να φλερτάρετε, να περάσετε ωραίες στιγμές.

Αυτόν τον μήνα ξεφεύγετε από την ρουτίνα σας και υπάρχουν άπλετες ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση, αλλά και για να προχωρήσουν επιτυχώς οι προσωπικές σας υποθέσεις. Συνυπολογίζοντας και τα φεγγάρια του μήνα (Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 3 του μήνα και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17 Ιούλη ενεργοποιούν θετικά τον άξονα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και τις γνωριμίες σας, έτσι λοιπόν προχωράμε σε έναν μήνα που δικαίως είστε οι απόλυτα τυχεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού!

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος μπορεί να μην είναι για εσάς ο πιο ήσυχος και ξεκούραστος μήνας της χρονιάς, είναι όμως ένας μήνας χαρμόσυνων εξελίξεων και εγρήγορσης όπου θα παίξει και σημαντικό ρόλο στην επέκταση και στην πρόοδο σας. Ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 3 του μήνα, ένα γεμάτο φεγγάρι που σας κάνει να βρίσκεστε σε αναμέτρηση ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω, προσφέρει όμως τρυφερές επικοινωνίες καρδιάς που αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή σας, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για νέα δημιουργικά σχέδια αλλά και πολύ έρωτα.

Στις 10 του μήνα, ο Άρης εισέρχεται το ζώδιο της Παρθένου και από αυτή την θέση σας παρακινεί να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας, να τολμήσετε σε νέες εμπειρίες, να κάνετε μακρινά ταξίδια. Πολλοί από εσάς θα απολαύσετε την εκπλήρωση ενός ταξιδιού που πάντα επιθυμούσατε, άλλοι θα κάνετε μία νέα γνωριμία στα αισθηματικά που θα σας ενθουσιάσει, είτε θα προχωρήσουν δημιουργικά σχέδια τα οποία σας γεμίζουν με ανυπομονησία αλλά και ικανοποίηση.

Από τις 17 Ιουλίου, η Νέα Σελήνη από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας προσφέρει το άνοιγμα ενός νέου κύκλου στον τομέα των σχέσεων. Η συντροφικότητα αγγίζει «πικ» και για τις επόμενες 14 ημέρες βρίσκεστε ευνοημένοι μέσα από την βελτίωση ή και την ανάπτυξη των σχέσεων σας.

Σκορπιός

Τελευταίοι αλλά όχι καταϊδρωμένοι στην τύχη και στην εύνοια έρχονται οι Σκορπιοί για τον Ιούλιο του 2023. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου αναμένεται να προσφέρει σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδίου σας την εύνοια και την ευκαιρία για συντροφικότητα, σχέση, δέσμευση και ικανοποίηση μέσα από την επαφή σας με τους ανθρώπους γύρω σας.

Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου εκπληρώνετε επιθυμίες σας και σταθεροποιείτε, θεμελιώνετε σχέδια, είτε αυτό αφορά την εκπλήρωση ενός σχεδίου , μίας επιθυμίας ζωής, είτε αφορά ακόμα και την δέσμευση, το γάμο, την συντροφικότητα. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα πάρετε μεγάλη ανάσα μετά από πολύ πολύ καιρό. Θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους, θα δικτυωθείτε, θα δεχθείτε σημαντικές προτάσεις , θα γεννηθούν μέσα σας νέες επιθυμίες.

Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου μπορεί να δέχεστε την επιρροή του Ουρανού δεν παύει όμως τον Ιούλιο να ανοίγονται νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές για ανανέωση, για ταξίδια και εμπειρίες.