Σεληνιακή έκλειψη στις 28 Νοέμβρη: Tα 2 ζώδια που κινδυνεύουν να χωρίσουν οριστικά

Ένας κύκλος κλείνει οριστικά.
Σεληνιακή έκλειψη στις 28 Νοέμβρη: Tα 2 ζώδια που κινδυνεύουν να χωρίσουν οριστικά
Pexels

Η δεύτερη έκλειψη του μήνα και ταυτόχρονα Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα λάβει χώρα τις 28 Νοεμβρίου, με δύο πολύ συγκεκριμένα ζώδια να επηρεάζονται δραματικά στο κομμάτι των σχέσεων.

Λίγο πριν τις γιορτινές ημέρες, το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο, με όλες τις σχέσεις -είτε είναι επαγγελματικές, είτε φιλικές, είτε ερωτικές- να δοκιμάζονται και να μπαίνουμε σε μία ψυχοφθόρα μεν, χρήσιμη δε διαδικασία ξεκαθαρίσματος.

Ποιος αξίζει να μείνει τελικά και ποιος ήρθε η ώρα να βγει οριστικά απ’ τη ζωή μας;

Έτσι φαίνεται πως θα σκεφτούν δύο ζώδια που οι πλανήτες «σπρώχνουν» να χωρίσουν από ανθρώπους που δεν τους εμπνέουν και δεν τους καλύπτουν πια συναισθηματικά.

Ποια είναι αυτά;

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν εδώ και καιρό συνειδητοποιήσει ποιος αξίζει να μείνει και ποιος όχι. Τώρα είναι η σωστή ώρα να κλείσουν οι κύκλοι που σας κρατούν πίσω σε επίπεδο εξέλιξης και να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που θα έρθουν αν ανοίξετε τα μάτια και την αγκαλιά σας.

Για πολλά Αιγοκεράκια, μία μακροχρόνια σχέση θα φτάσει στο οριστικό φινάλε, ευτυχώς για εσάς, ύστερα από ώριμη σκέψη και… πολλές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν όπως θα έπρεπε. Αφεθείτε στην καλή σας τύχη γιατί τα καλύτερα θα έρθουν το 2024.

Παρθένος

Ανήκετε στα ζώδια που τη μοναξιά τη βιώνουν καιρό, είτε είναι σε σχέση είτε όχι. Μέρα με τη μέρα απομακρύνεστε ολοένα και περισσότερο από σχέσεις που έχουν χάσει το ενδιαφέρον που είχαν κάποτε, αλλά δυστυχώς δυσκολεύεστε πολύ να πείτε «αντίο».

Το καλό με εσάς είναι ότι αδυνατείτε να κρύψετε τα αισθήματά σας, γι’ αυτό και κατά πάσα πιθανότητα το ταίρι σας έχει καταλάβει πως η αυλαία είναι έτοιμη να πέσει. Αν αποφασίσετε τελικά να πάρετε τη μεγάλη απόφαση και να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό, θα δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει προς το καλύτερο.

 

Οι μέρες που έρχονται θα φέρουν αποστασιοποίηση, ψυχρότητα, μοναξιά ή ακόμα και έναν χωρισμό. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα κακό καθώς έτσι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που ίσως σας ταιριάζουν περισσότερο.