Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στις 28 Οκτώβρη: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται δραματικά

Tι μας περιμένει με τις νέες πλανητικές θέσεις.
Η «μπλε Πανσέληνος» έρχεται και φέρνει αναμπουμπούλες: Tα 2 μοναδικά τυχερά ζώδια που θα βγουν αλώβητα
Unsplash

Μπορεί στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι Έλληνες να γιορτάζουν αύριο το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στον Ιταλό πρέσβη όμως κάποιοι από αυτούς θα τη γιορτάσουν λίγο πιο δύσκολα καθώς θα είναι από αυτούς που ανήκουν στα άτυχα ζώδια που η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη -Πανσέληνος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου, θα επηρεάσει πιο πολύ.

Tρία θα είναι τα ζώδια εκείνα τα οποία θα επηρεαστούν περισσότερο αρνητικά από τα υπόλοιπα λόγω της τελευταίας Σελήνης της χρονιάς στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού.

Ας δούμε αναλυτικά ποια είναι αυτά και σε ποιους τομείς θα προβληματιστούν από την 28η Οκτωβρίου και μετά.

Σκορπιός

Περίοδος σημαντικού απολογισμού στα προσωπικά των Σκορπιών θα είναι αυτή της Σεληνιακής έκλειψης αφού θα προκαλέσει αναταραχή στα συναισθηματικά τους. Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε μία περίοδο καβγάδων, παραπόνων αλλά και έντονης δυσαρέσκεια για πράγματα που ξεκίνησαν στο παρελθόν.

Η αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός των σκορπιών δε θα είναι η πιο εύκολη με τις εντάσεις να κυριαρχούν.

Λέων

Μία δύσκολη περίοδος αποκαλύψεων σε ζητήματα καριέρας και οικογένειας είναι αυτή που θα ακολουθήσει τη μερική έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου, η οποία αναμένεται να προκαλέσει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και «ξεσκαρτάρισμα» στους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος των Λεόντων.

Παρότι θα είναι δύσκολο όλο αυτό να γίνει χωρίς καβγάδες, καλό θα ήταν να υπάρξει διπλωματική αντιμετώπιση των θεμάτων από την πλευρά των Λιονταριών για να αποφευχθούν ακόμα μεγαλύτερες συγκρούσεις.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα είναι οι περισσότερο άτυχοι καθώς η Σεληνιακή έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο δικό τους ζώδιο. Παρόλα αυτά, θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν η ζωή τους στα χέρια τους όσο δύσκολο και να είναι αυτό. Πιθανές αλλαγές στον εργασιακό τους χώρο μπορεί να συνοδευτούν και με δύσκολους χωρισμούς και αποχαιρετισμούς στα προσωπικά.

Οι μάχες θα μείνουν ανοιχτές σε πολλά μέτωπα όμως θα πρέπει να γίνουν με ψυχραιμία, με υπομονή και οι κρίσεις που θα έρθουν να αντιμετωπιστούν με αποφάσεις που θα πάρουν οι Ταύροι με ωριμότητα και όχι παρορμητικά.