Νέα Σελήνη στις 13 Δεκέμβρη: Tο ζώδιο που «γονατίζει» ο ανάδρομος Ερμής και οι 2 ευνοημένοι που θα χαμογελάσουν

Ο ανάδρομος Ερμής κάνει και πάλι την εμφάνισή του.
Νέα Σελήνη στις 13 Δεκέμβρη: Tο ζώδιο που «γονατίζει» ο ανάδρομος Ερμής και οι 2 ευνοημένοι που θα χαμογελάσουν

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2023, λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου περιπέτειας με πολλές ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Όχι όμως χωρίς ορισμένες δυσκολίες, οι οποίες θα χτυπήσουν για τα καλά την πόρτα ορισμένων εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου.

Οι τρεις καλύτεροι: Τα 3 ζώδια που φημίζονται για τις αξεπέραστες επιδόσεις τους

Η παρουσία του Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει αίσθημα απογοήτευσης και να οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστες σκέψεις που όμως θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά για να μην μας… πάρει από κάτω.

Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης για να αποφύγουμε -όσο αυτό είναι δυνατό- τυχόν παρεξηγήσεις και σύγχυση, ενώ ταυτόχρονα να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα χρονιά.

Ποιος θα ζοριστεί περισσότερα με τη Νέα Σελήνη; Η απάντηση είναι μία: ο Δίδυμος.

Οι Δίδυμοι θα βρεθούν σε έντονες συζητήσεις στους κοινωνικούς και οικογενειακούς κύκλους τους λόγω της Νέας Σελήνης. Τώρα, όμως, είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσουν ανοιχτά τις σκέψεις τους, καθώς με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή που θα ακολουθήσει, η επικοινωνία θα γίνει πιο δύσκολη. Επομένως προτείνεται να εκφράσουν τις ανησυχίες τους πριν αρχίσουν οι δυσκολίες….

Σε κάνει να νιώθεις πριγκίπισσα! Αυτό είναι το πιο πιστό ανδρικό ζώδιο

Και οι πιο ευνοημένοι;

Για τους Τοξότες, η περίοδος αποτελεί την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, καθώς τα γενέθλιά τους πλησιάζουν. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να ενθαρρύνει μια σοβαρή αυτοαξιολόγηση και αλλαγές στη νοοτροπία τους που μόνο σε καλό θα τους βγει. Μία ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι επίσης πιθανή γι’ αυτό Τοξοτάκια… έχετε τα ματάκια σας ανοιχτά!

Οι Ιχθύες, από τη μεριά τους, που έχουν έντονα επικεντρωθεί στην επαγγελματική τους ζωή, ήρθε η ώρα να δουν τα πράγματα αλλιώς. Πιο ώριμα και πιο συνειδητοποιημένα. Η Νέα Σελήνη βοηθά πολύ, καθώς τους εμπνέει να θέσουν ακόμα υψηλότερους στόχους για το επόμενο έτος. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για σχεδιασμό, μεγάλα όνειρα και αναθεώρηση προηγούμενων αποτυχιών για αυτογνωσία.