Οι πλανήτες τους φέρνουν τον έναν και μοναδικό: Tα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν παράφορα αυτόν τον Ιούλιο

Επιτέλους, ήρθε και η δική τους σειρά!
3 + 1 ατοπήματα που σε εμποδίζουν να χάσεις κιλά και να διατηρήσεις το βάρος σου

Άκρως ερωτικός μήνας αναμένεται να αποδειχτεί ο Ιούλιος, με τρία ζώδια να έχουν όλα τα φόντα να κλείσουν τον μήνα… ζευγαρωμένα και πολύ πολύ ερωτευμένα!

Οι ευκαιρίες; Πολλές. Αρκεί να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να αφεθούν στις δυνάμεις των πλανητών που ήρθε ή ώρα να δουλέψουν για χάρη τους.

Ποια είναι τα τρία ζώδια που αναμένεται να βρουν τον έρωτα μέσα στον Ιούλιο σύμφωνα με το astrology.gr;

Κριός

Όχι ότι τον Ιούνιο τα πήγε άσχημα, αλλά ο πάντα φλογερός Κριός αναμένεται να συνεχίσει να καίει καρδιές και τον Ιούλιο. Αυτόν τον μήνα, τα Κριάρια θα βρίσκουν συνεχώς καινούργια ερωτεύσιμα άτομα, που θα τα ενθουσιάζουν και θα θέλουν να γίνουν κομμάτι της ζωής τους. Αν ο Κριός το πάρει απόφαση επιτέλους, ο Ιούλιος θα είναι ο μήνες που θα τον κάνει να πάψει να είναι single και να… νοικοκυρευτεί!

Υδροχόος

Τον Ιούλιο αν οι Υδροχόοι ξεπεράσουν τον σκόπελο του Ουρανού, που μπορεί να τους χωρίσει ξαφνικά ή να τους φέρει έναν απρόσμενο καινούργιο έρωτα, τότε είναι ξανά υποψήφιοι να μπουν στο παιχνίδι του έρωτα με μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Οι επιλογές αυτόν τον μήνα να είναι κάτι περισσότερο από πολλές, το δύσκολο όμως να καταφέρεις να ξεχωρίσεις τη μεγάλη ευκαιρία από τις εφήμερες σχέσεις του καλοκαιριού…

Σκορπιός

Εσύ που ανήκεις στο β’ δεκαήμερο θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου μετά τις 4/7, καθώς ο Δίας θα περάσει στον 7ο οίκο των σχέσεών σου, φέρνοντάς σου τύχη και ευκαιρίες για μια καινούργια σχέση. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να μείνεις χωρίς συντροφιά ή να μην σε προσεγγίζουν διάφοροι/ες υποψήφιοι/ες που ενδιαφέρονται να έχουν μια θέση στη ζωή σου. Τώρα, αν αποφασίσεις να  δεσμευτείς, τουλάχιστον από οικονομικής πλευράς το ταίρι που θα βρεις θα έχει μια άνεση και θα μπορεί να σου παρέχει όσα ζητήσεις.