Τρία σωτήρια tips για τα φρύδια που θα αλλάξουν τον τρόπο που βάφεσαι

Η σπουδαία λεπτομέρεια που είναι ικανή να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνισή μας.
Τρία σωτήρια tips για τα φρύδια που θα αλλάξουν τον τρόπο που βάφεσαι

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Αν αναλογιστείς όλα  τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, τα οποία καθορίζουν την τελική σου εικόνα δε θα μπορέσεις παρά να συμφωνήσεις πως δε θα μπορούσε να υπάρξει πιο ιδανική κορνίζα για το χωρίο που κλέβει όλα τα βλέμματα πάνω του, τα μάτια.

Πρόκειται για το σημαντικό σημείο επαφής που πρέπει να προστατευτεί με κάθε τρόπο από απειλητικούς παράγοντες, όπως είναι ο ιδρώτας ή η βροχή, αλλά και που μπορεί να αναδείξει την ομορφιά του με ευκολία και να εντείνει όσα η ψυχή άναρθρα θέλει να προφέρει.

Στις ανάγκες αυτές απαντούν τα φρύδια. Τι κι αν πιστεύεις πως αποτελείς expert πάνω στο αντικείμενο, κράτησε στο πίσω μέρος του μυαλού σου τις παρακάτω αλήθειες, οι οποίες θα σε γλιτώσουν από πολλά ψέμματα.

Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου

Σύμφωνα με τον άγραφο κανόνα στα στρογγυλά πρόσωπα ταιριάζουν περισσότερο τα φρύδια σε σχήμα τετράγωνο, ενώ τα πιο οβάλ-σχήμα καρδιάς επιβάλλουν μια ελαφρώς στρογγυλεμένη γωνία. Όσο για τα μακρόστενα πρόσωπα; Πρέπει να αποφεύγουν την καμπύλη.

Λευκές τρίχες; Βαφή!

Η επανάσταση στον τρόπο περιποίησης και καλλωπισμού των φρυδιών έχει λάβει θέση, επομένως μην τα βάψεις μαύρα μόλις δεις τις λευκές τρίχες να εμφανίζονται. Ζήτα από τον κομμωτή σου να σου τα βάψει ή δοκίμασε την τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ αποφεύγοντας τη ζημιά…

Τρία σωτήρια tips για τα φρύδια που θα αλλάξουν τον τρόπο που βάφεσαι

Από πόσες τρίχες απαρτίζονται;

Μια απορία που έχει ακουστεί αρκετά και σίγουρα αδυνατούμε να μαντέψουμε. Κατά μέσο όρο ένα μέσο φρύδι απαρτίζεται από 1,100 επιμέρους τρίχες. Ωστόσο, εκείνες φιλοξενούνται πάνω στο συγκεκριμένο σημείο για περίπου τέσσερις μήνες. Άλλωστε, όλες ξέρουμε καλά πόσο συχνά χάνουμε μια από εκείνες.

Χάρισε τους τη φροντίδα και την περιποίηση που χρειάζονται καθώς η αξία τους σωματικά και οπτικά είναι πολύτιμη.