Σπιτική μάσκα κατά των πανάδων που θα μας σώσει λίγο πριν το καλοκαίρι

Παίξε το δυνατό σου χαρτί και νίκησε σε αυτόν το γύρο.
Σπιτική μάσκα κατά των πανάδων που θα μας σώσει λίγο πριν το καλοκαίρι

Η όψη της επιδερμίδας μας πέρα από την αισθητική διάσταση διαθέτει και τη ψυχολογική, εκείνη που μπορεί να σε ανεβάσει στον 7ο ουρανό, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί, επίσης, να σε προσγειώσει απότομα στο έδαφος.

Πράγματι, η αυτοπεποίθηση επηρεάζεται άμεσα από την υφή αλλά και την εικόνα που το πρόσωπό μας έχει καθώς αν παρατηρήσουμε έστω και μια μικρή αλλαγή είναι ικανή να μας τραντάξει αισθητά.

Οι πανάδες, αποτελούν ένα από τα συνηθέστερα παραδείγματα δερματικών προβλημάτων που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν.

Οι κρέμες, οι συμβουλές και γενικά όλοι οι τρόποι που έχεις δοκιμάσει πολύ συχνά δεν αρκούν για να καταφέρεις να τις κάνεις αόρατες, ενώ οι δυσχρωμίες αποδεικνύονται ιδιαίτερα επίμονες και με διάθεση που μαρτυρά ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν τόσο εύκολα.

Πριν απογοητευτείς και, κυρίως, πριν απευθυνθείς σε επεμβατικές μεθόδους, δοκίμασε την παρακάτω συνταγή της ειδικής, για την περίπτωση, μάσκας που μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σου. Τις περισσότερες φορές οι απαντήσεις βρίσκονται μπροστά στα μάτια μας κι εμείς απλά δεν τις παρατηρούμε.

Σπιτική μάσκα κατά των πανάδων που θα μας σώσει λίγο πριν το καλοκαίρι

Θα χρειαστείς

  • 20ml γάλα
  • 50ml χυμό λεμονιού
  • 30γρ. τζελ από αλόε βέρα

Εκτέλεση & Εφαρμογή

Ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά μέχρι η μάσκα να δέσει. Στη συνέχεια εφάρμοσε τη πάνω στα σημεία με τις πανάδες, κάλυψε τα με μία γάζα και άφησε τη μάσκα να δράσει για 1 – 2 ώρες.

Τέλος, ξέπλυνε σχολαστικά το πρόσωπο με χλιαρό νερό.

Φρεσκάδα και ανανέωση με τη βοήθεια της φύσης.