Ακόμα και αν δεν βάφεσαι ποτέ, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες μέρες που το concealer δεν μπορείς να το αποχωριστείς με τίποτα. Εκείνες τις μέρες που οι μαύροι κύκλοι καλύπτουν την επιφάνεια κάτω από τα μάτια σου και χρειάζεσαι εκείνο το «μαγικό» καλλυντικό που θα φωτίσει το βλέμμα και το πρόσωπό σου.

Οι make up artists προτείνουν στις γυναίκες τις ημέρες που νιώθουν πως θέλουν να είναι φυσικές, να μην παραλείπουν να φορούν mascara και concealer στις εμφανίσεις τους, μιας και εκείνα πάντα κάνουν τη διαφορά.

Για αυτόν το λόγο, πρέπει να μάθεις το κόλπο που που θα κάνει το concealer σου να «στέκεται» σωστά και να μην σπάει σε γραμμούλες λίγες ώρες μετά την εφαρμογή του.

Τι κάνουμε λοιπόν;

Ενυδατώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται την περιοχή. Μόνο όταν η επιδερμίδα σου θα είναι φουλ ενυδατωμένη δεν θα σπάσει το προϊόν και έτσι θα είσαι καλυμμένη για όσες ώρες και αν χρειαστεί να είσαι βαμμένη.

Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να ψεκάσεις το πινέλο σου με ένα ενυδατικό serum και ύστερα να τοποθετήσεις το concealer σου στην περιοχή των ματιών σου.

Το κόλπο με το serum για να μην «σπάει» το concealer κάτω από τα μάτια σου

Δοκίμασε το και θα καταλάβεις τη διαφορά!