Λιπαρή επιδερμίδα; To προϊόν που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν το μακιγιάζ

Must-have για πολλούς λόγους.
Λιπαρή επιδερμίδα; To προϊόν που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν το μακιγιάζ

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η υπόθεση «γυαλάδα» και κατ’ επέκταση διάρκεια του μακιγιάζ απασχολεί κάθε λιπαρή γυναίκα, η οποία βλέπει το make up της να διαλύεται μέσα σε λίγες ώρες, όσο χρόνο, όση δημιουργικότητα και όσα προϊόντα είχε προηγουμένως ξοδέψει. Γνώριμο στα αφτιά σου;

Τότε ίσως «ξεχνάς» κάτι που τελικά σου στοιχίζει…

Το primer σίγουρα παίζει το δικό του ρόλο στο αποτέλεσμα, απλώνοντας το αόρατο πέπλο στους πόρους αλλά και παρατείνοντας τη ζωή του μακιγιάζ σου. Ωστόσο από μόνο του δε μπορεί να κουνήσει το μαγικό του ραβδάκι και να κάνει θαύματα. Αντιθέτως χρειάζεται στο πλάι του ένα ακόμη μπουκαλάκι σε υγρή μορφή κι αυτό δεν είναι άλλο από τη λοσιόν για λιπαρά δέρματα.

Το ματ φινίρισμα έρχεται σε πρώτο πλάνο και απλώνοντας το καλά με το βαμβάκι περιμένουμε να απορροφηθεί πλήρως προτού συνεχίσουμε με τις υπόλοιπες διαδικασίες.

Η λοσιόν θα καθαρίσει σε βάθος, θα προετοιμάσει την επιδερμίδα για αυτό που θα ακολουθήσει, θα την τονώσει φωτεινά και θα προσθέσει το παζλ για την παράταση εκθαμβωτικής ομορφιάς.

Λιπαρή επιδερμίδα; To προϊόν που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν το μακιγιάζ Λιπαρή επιδερμίδα; To προϊόν που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν το μακιγιάζ

Μην προσπερνάς αυτό το λαμπερό βήμα περιποίησης με τα σπουδαία οφέλη στο μακιγιάζ.