To συστατικό που πρέπει να έχει η απολεπιστική σου κρέμα αν έχεις σημάδια ακμής

Τα θεαματικά αποτελέσματα θα έρθουν ένα βήμα πιο κοντά σου.
To συστατικό που πρέπει να έχει η απολεπιστική σου κρέμα αν έχεις σημάδια ακμής

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Βασικό και καθοριστική σημασίας χαρακτηριστικό του προσώπου μας είναι η ποιότητα της επιδερμίδας, τόσο αισθητικά και οπτικά, όσο και βιωματικά.

Μάλιστα η επιδερμίδα μας, είναι άμεσα συνυφασμένη με τη ψυχολογία μας, αφού η ανασφάλεια που νιώθουν όσες κατέχουν τα σημάδια που η ακμή έχει αφήσει σαν στάμπα πάνω τους όταν δεν έχουν μαζί τους το σωτήριο foundation ολοένα και αυξάνεται.

Υπάρχει ένα συστατικό το οποίο κρύβεται μέσα στη σύνθεση της κρέμας σου που θα σώσει την κατάσταση σε αυτήν την περίπτωση. Ο λόγος για τη ρετινόλη, τη μορφή της βιταμίνης Α που υπόσχεται σταδιακά, μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Η δράση της απομακρύνει μαύρα στίγματα και το περιττό σμήγμα που στέκεται στην εξωτερική στιβάδα. Αποτρέπει την έκφραση των ενζύμων που καταστρέφουν τις ίνες του κολλαγόνου, έχοντας ως απόρροια το σβήσιμο ακόμα και των πιο βαθιών ρυτίδων, ενώ, παράλληλα, προκαλεί τοπικά ξηρότητα η οποία ανανεώνει την επιδερμίδα, μέσα από τη μορφή του κλασικού ξεφλουδίσματος, γεγονός που ενισχύει το φρέσκο δέρμα να εμφανίζεται απαλλαγμένο από τα σημάδια του παρελθόντος.

To συστατικό που πρέπει να έχει η απολεπιστική σου κρέμα αν έχεις σημάδια ακμής

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα προμηθευτείς μια κρέμα, διάβασε καλά τα συστατικά και της αναγνώρισε ανάμεσά τους το αστέρι που θα κάνει την ευχή σου πραγματικότητα.

Για να μη ζηλεύεις πια καμία ινσταγκραμική επιδερμίδα!