DIY: Δώσε ζωή στις βλεφαρίδες σου με έλαιο καρύδας

Ποιος είπε πως οι βλεφαρίδες δεν χρειάζονται beauté;
DIY: Δώσε ζωή στις βλεφαρίδες σου με έλαιο καρύδας

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Οι βλεφαρίδες  αποτελούν τεράστιο κομμάτι στην όψη του προσώπου μας και η mascara είναι ένα από τα πιο standard items του νεσεσέρ μας, ενώ συχνά είναι και αναπόσπαστο κομμάτι της τσάντας μας.

Παρόλα αυτά, τις ημέρες αυτές που δεν πολυβαφόμαστε, καλό θα ήταν να κάνουμε μια σπιτική και πανεύκολη θεραπεία για τις βλεφαρίδες μας, ώστε να επανορθωθούν, να μακρύνουν και να πυκνώσουν όσο περισσότερο γίνεται, για να μην έχεις ποτέ ανάγκη από ψεύτικες.

Το θαυματουργό έλαιο καρύδας, δυναμώνει την τρίχα και αποτρέπει την τριχόπτωση αλλά και το σπάσιμο, οπότε είναι ό,τι πρέπει για την φυσική θεραπεία των βλεφαρίδων μας. Λόγω της παχύρευστης μορφής του, καλό θα ήταν να το ζεστάνετε λίγο για να γίνει πιο υγρό και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα βουρτσάκια μιας χρήσης.

DIY: Δώσε ζωή στις βλεφαρίδες σου με έλαιο καρύδας

Μπορείς να εφαρμόσεις το έλαιο καρύδας μετά το ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ, για 6 εβδομάδες και να αφήνεις να στεγνώνει φυσικά. Θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα και μετά από αυτό το λαδάκι καρύδας θα βρίσκεται στη μηνιαία ρουτίνα ομορφιάς.

Ακόμα και αν φημίζεσαι για την πυκνότητα και το μήκος των βλεφαρίδων σου, η συντήρηση είναι αρετή στο κομμάτι της αισθητικής, οπότε ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις το βράδυ.