Σήμερα γνωρίζουμε τη νέα σειρά περιποίησης της Jessica Alba για ευαίσθητες επιδερμίδες

Η ηθοποιός αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της.
Σήμερα γνωρίζουμε τη νέα σειρά περιποίησης της Jessica Alba για ευαίσθητες επιδερμίδες

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το δικό της brand στον κόσμο της γυναικείας περιποίησης λανσάρει η Jessica Alba, η οποία μάλιστα διέθεσε στην αγορά και μια σειρά για ευαίσθητες επιδερμίδες εμπνευσμένη από τις δικές της ανάγκες, αφού όπως ανέφερε η ίδια αντιπροσωπεύει επάξια αυτόν τον τύπο δέρματος.

Η Sensitive Skin οικογένεια της Honest Beauty έκανε την εξόρμησή της στην αγορά για να σε απαλλάξει από κάθε ενόχληση που συχνά μπορεί να αισθάνεσαι ή να παρατηρείς στο πρόσωπό σου.

Δερματολογικά ελεγμένη, δεν διαθέτει άρωμα, ενώ αποτελεί, επίσης, μια vegan επιλογή.

Κάθε προϊόν προστατεύει και ενισχύει τη φυσική δομή του δέρματος και παράλληλα βελτιώνει τη διατήρηση της ενυδάτωσης με βασικό στόχο τη μείωση της ευαισθησίας που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για την αλλαγή των θερμοκρασιών και η ποικιλία που διαθέτει θα σε καλύψει πλήρως, όποιες κι αν είναι οι συνήθειές σου στην τελετουργία ομορφιάς που πραγματοποιείς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Honest Beauty (@honest_beauty) στις

Η γλυκιά ηθοποιός, πρέσβειρα της φυσικής ομορφιάς με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram παρουσιάζει περισσότερες πληροφορίες για τα τίμια καλλυντικά που κάνουν πράξη αυτά που υπόσχονται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις