Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Σχέση μίσους και εμμονής. Τα βαθουλώματα και οι ενοχλητικές τρύπες που δημιουργούν σκαμπανεβάσματα στην κατά τα άλλα λεία επιδερμίδα επιμένουν για να σου θυμίζουν εκείνες τις εποχές που θέλεις να σβήσεις από τη μνήμη σου;

Ναι, τότε που ξυπνούσες κάθε μέρα με ένα νέο σπυράκι και τα νεύρα σου χτυπούσαν κόκκινο. Πολλά από αυτά είτε τα πείραζες, είτε όχι σου άφησαν ένα αναμνηστικό αποτύπωμα που σε στοιχειώνει και ανυπομονείς να ξεφορτωθείς.

Πέρα από τις πιο δραστικές, ιατρικές ή αισθητικές λύσεις, μπορείς και μόνη σου να τα καταφέρεις!

Τρία μόνο υλικά είναι αρκετά για να χωρίσουν επιτέλους οι δρόμοι σας και χαρείς το δέρμα σου χωρίς να κρύβεσαι μέσα από τα μαλλιά ή το foundation σου.

Η μόνη βέρα που θα φορέσω είναι η… αλόη

Συνώνυμο της ενυδάτωσης και της περιποίησης, αποτελεί πλέον συστατικό που είναι του συρμού στον  χώρο της ομορφιάς. Καταπραΰνει τις φλεγμονές, ανακουφίζει τα εγκαύματα ή τους έντονους ερεθισμούς, ενώ παράλληλα αποτελεί τον χειρότερο εχθρό της «στάμπας» που ένα από τα ενοχλητικά καρουμπαλάκια σου αφήνουν.

Τέλος στα σημάδια της ακμής με τρία υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι μας

Θα τη βρεις σε διάφορα καλλυντικά προϊόντα, όμως το να την έχεις σε γλάστρα στο σπίτι σου και να χρησιμοποιείς απευθείας στα σημεία τον κολλώδη εσωτερικό τους κόσμο θα σε κάνει να την ερωτευτείς και να μην θέλεις να την αποχωριστείς. Ποτέ.

Hey honey

Τα σάλια τρέχουν στην γλυκιά γεύση αυτού του νόστιμου φαρμάκου. Ως τέτοιο, το μέλι, χάρη στην αντιβακτηριδιακή δράση του αποτρέπει την εκ νέου δημιουργία ακμής, ενώ λειτουργεί ως το ιδανικό αναλγητικό στην επούλωση τόσο των εγκαυμάτων, όσο και των ερεθισμών ή σημαδιών, ακόμα και του έρπητος.

Τέλος στα σημάδια της ακμής με τρία υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι μας

Η γρήγορη επαναφορά του φθαρμένου προσώπου ή όποιου άλλου σημείου θα επιταχύνει και την εκτόξευση της ψυχολογίας σου που θα δεις την επιδερμίδα σου να επανέρχεται από το σοκ της ακμής.

Λεμόνι, λεμονάκι…

Ξινός αλλά θαυματουργός αποδεικνύεται ο χυμός του πιο ζουμερού καρπού, του λεμονιού.

Τέλος στα σημάδια της ακμής με τρία υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι μας

Προσοχή, όμως! Λόγω της οξύτητάς του λίγες μόνο σταγόνες αρκούν και σύμφωνα με μελέτες οι κηλίδες και τα κόκκινα σημάδια θα εξαφανιστούν μαγικά και φυσικά.

Σε ποιο θα δώσεις την πρώτη ευκαιρία;