Πώς να διώξεις εύκολα και γρήγορα την κούραση από το πρόσωπό σου

Τέλος το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι.
Πώς να διώξεις εύκολα και γρήγορα την κούραση από το πρόσωπό σου

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Ήρθαν και πέρασαν τα Χριστούγεννα και εσύ που τα αγαπάς και τα περιμένεις πως και πως για να βγεις και να ξεσκάσεις, το έχεις ελαφρώς παρακάνει.

Δεν πειράζει, είναι γιορτές και πρέπει να ξεκουραστείς και να το απολαύσεις.

Εάν όμως ακόμα έχεις εμφανή σημάδια κούρασης στο πρόσωπό σου, σου έχω τη λύση.

Βήμα 1 : Ξεκούρασε τα μάτια σου

Ύστερα από αρκετό ξενύχτι και φαγητό ίσως έχει κάνει ελαφριά πρηξίματα και κύκλους που δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Η λύση είναι απλή.

Φτιάξε ένα μείγμα πράσινου τσαγιού μαζί με χαμομήλι . Μπορείς να το πιείς και ότι περισσέψει άφησε το στο ψυγείο να παγώσει.

Έπειτα κάνε κομπρέσα στα μάτια σου με το παγωμένο ρόφημα για 20 λεπτά. Η καφεΐνη έχει την ιδιότητα να «ξυπνάει» τα μάτια σου και να αποτοξινώνει ενώ το χαμομήλι καταπραΰνει και απομακρύνει γρήγορα το πρήξιμο.

Βήμα 2 : Ενυδατώσου

Το νερό κάνει θαύματα στο σώμα αλλά και το πρόσωπό σου. Προσπάθησε να πιείς όσο περισσότερο μπορείς και πρόσθεσε μέσα στο μπουκάλι ένα αγγούρι.

Με αυτόν τον τρόπο κάνεις το καλύτερο detox στον οργανισμό σου και ταυτόχρονα ενυδατώνεσαι με τον καλύτερο δυνατό και άμεσο τρόπο.

Πώς να διώξεις εύκολα και γρήγορα την κούραση από το πρόσωπό σου

Βήμα 3: You need beauty masks

Καθάρισε το πρόσωπό σου και κάνε απολέπιση. Έπειτα εφάρμοσε μια πλούσια ενυδατική μάσκα ώστε να επαναφέρεις την φρεσκάδα στην επιδερμίδα σου.

Ιδανικές μάσκες είναι οι leave in μιας και επειδή δεν αφαιρούνται δρουν συνέχεια μέσα στη μέρα.

Μη ξεχνάς όμως να ενυδατώνεις σωστά και τα μάτια σου με ενυδατική κρέμα η ακόμα και μάσκα ματιών.

Μπορεί τα tips μου να είναι εύκολα και θα δεις άμεσα τα αποτελέσματα, συνδυαστικά χρειάζεται όμως καλή διατροφή και ξεκούραση ώστε να είσαι υγιής μέσα και έξω.