Σαρώνουν σε likes | Τα 2 ζώδια με την μεγαλύτερη επιτυχία στα social media

Κάποιοι έχουν... άστρο, πώς να το κάνουμε;
Σαρώνουν σε likes | Τα 2 ζώδια με την μεγαλύτερη επιτυχία στα social media
Unsplash

Πριν από κάποια χρόνια κάποιοι άκουγαν τη λέξη influencer και… γελούσαν αφού θεωρούσαν πως η ιδιότητα αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί επάγγελμα. Να που, όμως, πλέον έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μπίζνα!

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έφερε την… άνθιση των influencers-instagrammers που φτάνουν στο σημείο να βιοπορίζονται από το instagram με την προσέγγιση του καταναλωτικού κοινού. Οι εταιρείες φτάνουν στο σημείο να πληρώσουν αδρά για τη διαφήμιση μέσω ανθρώπων από τα social media.

Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, εκείνοι που θέλουν να κάνουν καριέρα ως influencers και να γίνουν γνωστοί στο κοινό. Σαφώς και δεν είναι εύκολο, ωστόσο υπάρχουν δύο ζώδια που είναι αυτό που θα λέγαμε «γεννημένα» για να τα καταφέρουν στον χώρο αυτό.

Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με το astrology.gr, πρόκειται για τα εξής ζώδια:

Λέων

Ο Λέοντας είναι… γεννημένος star. Θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα στην ζωή του, να γίνει διάσημος και να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Μια καριέρα ως influencer, θα ήταν ιδανική για εκείνον.

Θα μπορούσε να βγάλει όλο του το ταλέντο στα social media, που παράλληλα θα του αποφέρει και πολλά χρήματα. Και τι άλλο θέλει ένας Λέοντας στην ζωή του πέρα από δόξα, φήμη, λεφτά, πολυτέλεια, άνετη ζωή και followers που θα τον αποθεώνουν σε κάθε του βήμα;

Είναι λες και αυτό το επάγγελμα φτιάχτηκε για εκείνον. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Ο Λέοντας έχει μέσα του και στοιχεία ναρκισσισμού (ας μην γελιόμαστε) και η καριέρα του influencer τροφοδοτεί το «εγώ» του και την ακατανίκητη θέλησή του για διάκριση και λάμψη.

Ζυγός

Ο Ζυγός γεννιέται με επικοινωνιακά ταλέντα. Είναι πάρα πολύ εύκολο για εκείνον να γίνει δημοφιλής. Έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών, επαφών και μεγάλο αριθμό followers στα social media. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Μιλάμε για άτομο που ξεχωρίζει λόγω του στυλ του, έχει καλλιτεχνικές τάσεις και ιδιαίτερο ταλέντο σε ό,τι έχει να κάνει με την μόδα. Και το κυριότερο; Μπορεί να σε πείσει για τα πάντα!

Μπορεί άνετα να πουλήσει πάγο σε Εσκιμώο, οπότε οι εταιρίες κάνουν ουρά για μια συνεργασία μαζί του, γιατί ξέρουν ότι θα προωθήσει τα προϊόντα τους με τον πιο έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο.

Τέλος, για να τα λέμε όλα, για να γίνει κάποιος/α influencer, θα πρέπει να έχει μέσα του και κάποια στοιχεία ναρκισσισμού, να του αρέσει η φήμη και να θέλει να προβάλλεται. Και ο Ζυγός σε αυτά τα στοιχεία έχει… τρία στα τρία, άρα και μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.