Sex and the City | O πραγματικός λόγος που δεν μιλιούνται Sarah Jessica Parker – Kim Cattrall

Η Carrie, η Samantha και το μεγάλο ψέμα της «φιλίας» τους.
Sex and the City | O πραγματικός λόγος που δεν μιλιούνται Sarah Jessica Parker - Kim Cattrall
HBO

To λατρεμένο Sex and the City επιστρέφει στις οθόνες μας 11 χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία, με τα γυρίσματα του νέου κύκλου -του 7ου κατά σειρά- να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το «And just like that…» -όπως θα λέγεται το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της Carrie Bradshaw και των αδελφών ψυχών της- θα αποτελείται από 10 επεισόδια που θα περιγράφουν τη ζωή των τριών πλέον πρωταγωνιστριών στη δεκαετία των 50.

Νέες περιπέτειες, καινούργιοι και παλιοί έρωτες και μεγάλες επαγγελματικές ανησυχίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον της Carrie, της Charlotte και της Miranda, με τη Samantha Jones να έχει εξαφανιστεί από τις ζωές τους, ακριβώς όπως συνέβη και στην πραγματικότητα μεταξύ Kim Cattrall – Sarah Jessica Parker.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έτσι ακριβώς θα δικαιολογηθεί η απουσία της Samantha: Θα δούμε στις οθόνες μας πως οι φίλες «τα έσπασαν» καθώς δεν είχαν πλέον κοινές ανησυχίες.

Τι συνέβη, όμως, στην πραγματικότητα μεταξύ των τηλεοπτικών κολλητών Carrie και Samantha;

Sex and the City | O πραγματικός λόγος που δεν μιλιούνται Sarah Jessica Parker - Kim Cattrall

HBO

Δυστυχώς για τους fans της θρυλικής πλέον σειράς, η Καναδή ηθοποιός που υποδύθηκε τη Samantha παραδέχτηκε πως… βαρέθηκε υπερβολικά τον ρόλο της κατά τη διάρκεια της δεύτερης ταινίας και αποφάσισε πως δεν θέλει να τον αναλάβει ξανά παρά το γεγονός πως νιώθει ευγνωμοσύνη για όσα αυτός της χάρισε.

Η πραγματικότητα, βέβαια, λέγεται πως είναι πολύ διαφορετική.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, ο λόγος που η Cattrall δεν θέλησε να επιστρέψει στο sequel της σειράς δεν είναι άλλος από τις πολύ κακές της σχέσεις με την Sarah Jessica. Οι δυο τους φέρονται να μην τα πήγαιναν ποτέ καλά, ήδη από το ξεκίνημα της σειράς, με την οριστική «ταφόπλακα» στις μεταξύ τους σχέσεις να μπαίνει το 2002, όταν η Parker αναβαθμίστηκε σε executive producer της σειράς, κερδίζοντας 1.000.000$ ανά επεισόδιο, την ώρα που οι υπόλοιπες τρεις αμείβονταν με 350.000$ το επεισόδιο.

Sex and the City | O πραγματικός λόγος που δεν μιλιούνται Sarah Jessica Parker - Kim Cattrall

Η διαφορά στον μισθό τους, ωστόσο, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο η τηλεοπτική Samantha είχε εξαγριωθεί. Η ίδια ένιωθε πως η Carrie θησαύριζε στην πλάτη της, παίζοντας εκ του ασφαλούς, χωρίς γυμvά πλάvα, την ώρα που η Samantha έδειχνε σχεδόν τα πάντα σε κάθε επεισόδιο!

Τέλος, υπήρχε τεράστια απόκλιση ακόμα και στον τηλεοπτικό χρόνο που είχε η καθεμία, με αποτέλεσμα η Kim Cattrall μετά το τέλος των γυρισμάτων της δεύτερης ταινίας να ξεκόψει οριστικά από την Parker, παρά το γεγονός πως η σχέση της με την Kristin Davis και τη Cynthia Nixon παραμένει πολύ καλή.

Ένα έχουμε να πούμε εμείς: Πολύ κρίμα!