23 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη προβολή της «Μιλάγκρος» στο  Star, με τις λατινοαμερικάνικες σειρές που μεσουρανούσαν στα ’90s να έχουν συνδεθεί με τις ωραιότερες αναμνήσεις μας.

Τα χρόνια πέρασαν, οι σειρές εκείνες αποτελούν πλέον ρετρό τηλεοπτικά διαμαντάκια και οι πρωταγωνιστές άλλαξαν πολύ, εξακολουθούν όμως να τραβούν την προσοχή μας στα social media!

Τρανό παράδειγμα οι τηλεοπτικοί Ίβο και Μιλάγκρος -κατά κόσμον Facundo Arana και Natalia Oreiro-, το ωραιότερο ίσως ζευγάρι που είδαμε ποτέ στις σειρές εκείνες. Σήμερα, οι δυο τους παραμένουν φίλοι και ανταλλάσσουν συχνά κομπλιμέντα στο Instagram, με τους θαυμαστές τους να μην βαριούνται ποτέ να τους… πεθαίνουν στα likes!

Η Νatalia έχει κλείσει τα 44 της χρόνια, ενώ ο γοητευτικός Facundo πλησιάζει στα 50, με την πρώτη να δηλώνει θαυμάστριά του και να του χαρίζει τα likes της σε κάθε νέα του φωτογραφία.

Ο ίδιος, παραμένει ερωτεύσιμος, με τις ρυτίδες στο πρόσωπό του να τον καθιστούν ακόμα ωραιότερο και τα λευκά μαλλιά του να του δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω.

Απολαύστε τις νέες του φωτογραφίες και ρίξτε ένα βλέφαρο στην πάντα αισθητή παρουσία την Natalia στο προφίλ του…