Emilia Clarke | Δημιουργεί μία comic superhero που αντλεί δύναμη… από την περίοδό της και δεν έχουμε λόγια

Πρόκειται για μια ωδή στην σύγχρονη γυναίκα.
YouTube/Harper's Bazaar UK
YouTube/Harper’s Bazaar UK

Η αγαπημένη όλων μας Emilia Clarke έσκασε σαν κομήτης ως «μάνα των δράκων» στο Game of Thrones και από τότε εξασφάλισε τεράστια θέση στην καρδιά μας.

Κάποτε, η μικρή Emilia, έκλεβε – όπως η ίδια εξομολογήθηκε- τα comics του μεγάλο αδερφού της και κλειδωνόταν στο μπάνιο με τις ώρες, προσπαθώντας να αφομοιώσει τις υπερδυνάμεις των υπερηρώων, που συνήθως είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: ήταν άνδρες!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν μπορούσε να πιστέψει πως μόνο άνδρες ενδιαφέρονταν για την συγκεκριμένη τέχνη και μια επίσκεψη της στο Comic-Con στο πλαίσιο του «Game of Thrones», της γέννησε την ιδέα, εκείνη που τώρα πια είναι έτοιμη να υλοποιήσει.

Η Emilia Clarke, λοιπόν, προσέλαβε μια δημιουργική ομάδα -η οποία αποτελείται μόνο από γυναίκες- και όπως φαίνεται, τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσει η δική της comic σειρά.

Emilia Clarke | Δημιουργεί μία comic superhero που αντλεί δύναμη... από την περίοδό της και δεν έχουμε λόγια

Το όνομα αυτής «Μ.Ο.Μ»  και πρωταγωνίστρια η Maya, ή αλλιώς Mother of Madness, μια πολυάσχολη single μητέρα, η οποία αλλάζει όλη τη ζωή της όταν αντιλαμβάνεται πως διαθέτει υπερδυνάμεις.

Η ίδια δήλωσε πως η ιδέα της ήρθε μεγαλώνοντας, βλέποντας τις φίλες της να γίνονται μητέρες. Τότε κατάλαβε πως οι γυναίκες είναι όντως ηρωίδες, που τα προλαβαίνουν όλα, που σηκώνουν τόσα στις πλάτες τους και έχουν τόσες δυσκολίες να διαχειριστούν, ακόμα και μέσα σε μια ημέρα.

Emilia Clarke | Δημιουργεί μία comic superhero που αντλεί δύναμη... από την περίοδό της και δεν έχουμε λόγιαΩς πηγή δύναμης της πρωταγωνίστριας χρησιμοποιείται η… περίοδός της, καθώς η εμπνεύστρια της αποφάσισε πως αντί να βλέπει τα αρνητικά της, να την αντιλαμβάνεται ως κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Στην ουσία και αυτή είναι μια φυσική υπέρ δύναμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Όταν η Maya νιώθει φόβο, εξαφανίζεται. Όταν θυμώνει, αποκτά extra δυνάμεις και ενίοτε χρησιμοποιεί τις… τρίχες της για να ξεφεύγει από τα δύσκολα.

Μέσα στο καλοκαίρι λοιπόν, θα έχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε μια υπέρ ηρωίδα, πιο ανθρώπινη, πιο κανονική, που δημιουργήθηκε για να μας απενοχοποιήσει και να μας δείξει τι μπορούμε, αλλά και τι καταφέρνουμε κατά τη διάρκεια της ζωή μας.