Αθηνά Οικονομάκου | Κι όμως, αυτό είναι το κορμί της μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της

Και είναι πραγματικά υπέροχο.
Αθηνά Οικονομάκου | Κι όμως, αυτό είναι το κορμί της μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της
instagram/athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μια εβδομάδα ακριβώς έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της, την κόρη που ήρθε συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας που η ηθοποιός έχει δημιουργήσει με το Φίλιππο Μιχόπουλο και τον δύο ετών γιό τους, Μάξιμο.

Ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δεν αποκάλυπτε ιδιαίτερα την κοιλιά ή το σώμα της, η ηθοποιός τώρα ανέβασε μια φωτογραφία που μας δείχνει τη σιλουέτα της, λίγες μόλις μέρες μετά την γέννα.

«Πρίν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η «μεγάλη έξοδος» της πριγκίπισσάς μου!
Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεω ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία… εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει ?και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Και κάπου εδώ να πούμε πως επιτέλους  μια πραγματική influencer μας δείχνει πως είναι το σώμα κάθε λεχώνας που έχει φέρει στη ζωή το μωράκι της λίγες ημέρες πριν.

Η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε το φυσιολογικό, αποτελώντας μια φορά ακόμα ένα υγιές πρότυπο για τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση και ίσως απορούν βλέποντας το instagram να ξεχειλίζει από λεχώνες που έχουν κοιλιακούς… φέτες.

Φυσικά να τους ευχηθούμε να τους ζήσει το κοριτσάκι τους!