Κινηματογραφικοί έρωτες: Οι 3 πιο παθιασμένοι συνδυασμοί ζωδίων που το ζουν στο έπακρο

Για δες με ποιον θα ζήσεις τον δικό σου κινηματογραφικό έρωτα.
Κινηματογραφικοί έρωτες: Οι 3 πιο παθιασμένοι συνδυασμοί ζωδίων που το ζουν στο έπακρο
Pexels

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι «καταδικασμένοι» να ζουν έντονες σχέσεις, μεγάλα πάθη, ανατροπές, καταστροφές, επιστροφές και όλα εκείνα που σε κάποιους άλλους φαντάζουν… ταλαιπωρία.

Κάποια ζώδια γεννήθηκαν για να αγαπάνε και να πονάνε και να ζουν από αυτό και κάποια άλλα για ασφάλεια, καναπέ, αγάπη και ταινίες αγκαλιά.

Δεν κρίνουμε, απλά εξηγούμε πως αν θες να νιώσεις για λίγο… πρωταγωνίστρια σαπουνόπερας, ρομαντικής κομεντί ή μιούζικαλ, πρέπει να τσεκάρεις τους παρακάτω τρεις ζωδιακούς συνδυασμούς που δημιουργούν σχέσεις πάθους και μίσους (που λέει ο λόγος).

Κριός – Λέων

Όταν δυο ζώδια της φωτιάς ενώνονται, ανάβει μια φωτιά που καίει. Η αυτοπεποίθηση και ο αδάμαστος εγωισμός των δυο ζωδίων φέρνουν εντάσεις και παράλληλα δημιουργούν μεγάλα πάθη.

Ένας Κριός είναι καταδικασμένος να ερωτευτεί ένα λιοντάρι και το αντίστροφο. Ο ένας κάνει καθρέφτη στον άλλον και αυτό φέρνει τριβές, η φλόγα όμως δεν σβήνει ποτέ.

Ταύρος – Παρθένος

Ο ορθολογιστής και υπεραναλυτικός Παρθένος, ερωτεύεται τον αυθόρμητο και ανάλαφρο Ταύρο. Παράλληλα ο Ταύρος βρίσκει τον δάσκαλο του στον κυνικό Παρθένο. Αυτό το ζευγάρι θα έχει πολύ πάθος εντός και εκτός σπιτιού, ενώ παράλληλα μπορούν να δημιουργήσουν οικογένεια χάρη στη διαφορετικότητα που τους συμπληρώνει.

Υδροχόος – Τοξότης

Η σχέση του Υδροχόου και του Τοξότη είναι πάντα έντονη, λόγω των διαφορών που εξιτάρουν και διεγείρουν τον άλλον. Από τη μία η γνώση και η ελευθερία του Υδροχόου και από την άλλη η απρογραμμάτιστη συμπεριφορά του Τοξότη δημιουργούν ένα εκρηκτικό συνδυασμό που σίγουρα θα μεταφραστεί σε πάθος.